Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο JOHN ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ!


Έγινε ή δεν έγινε απόπειρα δολοφονίας, με άνδρα ανάμεσα στο πλήθος να κρατά όπλο; 
Ο John Κουντούρης το αρνείται και σχολιάζει:
Τώρα, σας έχω ήδη γράψει ΠΟΛΛΑ για το γεγονός ότι και τα ΜΜΕ και το Χόλιγουντ και η Αμερικανική κυβέρνηση έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να…«δολοφονηθεί» ο Τράμπ λόγω...

του ότι θα «έχει βάλει» με το κατεστημένο, ενώ ήταν -και ακόμη ΕΙΝΑΙ!- το ίδιο το κατεστημένο που…ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ –μαζί με την ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ– για να περάσουν την κρυφή…ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ….ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΗΓΕΣ πώς ένας «οπλοφόρος» μπήκε εν τω μέσω της πολιτκής συγκεντρώσεως αυτής με πιστόλι και τον εντόπισαν αμέσως οι μυστικοί πράκτορες. Αχαχαχαχα!!! ΚΑΙ ΠΩΣ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ- ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ….ΕΛΕΓΧΟ!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ???

Αλλά το…ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ εδώ για μας είναι:  ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ??? ΕΕΕ???…

Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους αυτούς τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια!», σας τα εξήγησα ΟΛΑ. Και όσον αφορά το τι έχει κατα νού το κατέστημενο να κάνει με το τσιράκι του, τον Τράμπ, έγραψα χαρακτηριστικά:

Και στο τέλος της ταινίας “Επιστροφη στο Μέλλον Μέρος 2ο” τι βλέπουμε??…ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??…μα…δεν είναι άλλη απο την «θανάτωσιν» του χαρακτήρος του Biff Tannen!!! Άρα, τι σημαίνει αυτό εν όψει όλων των απειλών…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ που έχει δεχθεί μέρχι τώρα ο Τράμπ??? Δεν ήταν και οι ίδιοι οι Ρώσοι που αναφέρθηκαν σε αυτό πριν λίγες μέρες απο την ρωσική κρατική τηλεόρασιν??? 

Και ΠΟΙΟΝ συμβολίζει τον κ Biff Tannen σε αυτήν την τανία στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ???  Μα…δεν είναι άλλος απο τον ίδιον τον….ΤΡΑΜΠ!

Και τέλος, θα τον «δολοφονήσουν» τελικά τον Τράμπ???….και αν «ναι», ΠΟΤΕ και ΠΩΣ???  Πώς θα αποτελούσε αυτό μέρος των σχεδίων των Ιλλουμινάντων για αυτές τις εκλογές??? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ??? ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου