Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

"ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ"!

Δελτίο Τύπου 55
                                                       12 Νοε.2016
Θερμά συγχαρητήρια
στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Παπάγου
που έκανε βιβλίο την Ιστορία του

Ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα...

στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ συγχαίρουν θερμά τον Πρόεδρο κ. Άγγελο Αστρεινίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαιρίσεως Παπάγου(ΑΟΑΠ) για την πρωτοβουλία τους να αποτυπώσουν σε μια πολύ όμορφη έκδοση την Ιστορία του Ομίλου από το 1980-2016.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κάποιος, για τους ανθρώπους της Διοίκησης του Ομίλου, που πέραν του χρόνου που αφιερώνουν για την ενασχόλησή τους με τις αθλητικές δραστηριότητες, βρήκαν τον τρόπο και το χρόνο να κάνουν ένα βήμα πιο πάνω. Να κάνουν εκτός από Αθλητισμό και Πολιτισμό.
 Το βιβλίο που επιμελήθηκε ο κ. Τάκης Καβουρόπουλος και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γι αυτό, είναι μέλος του ομίλου και εκλεκτό μέλος της κοινωνίας μας. Περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που ο συγγραφέας άντλησε από ότι  σώθηκε από τη μεγάλη πυρκαγιά της 25ης Αυγούστου του 2007, αλλά και από προσωπικά αρχεία του ιδίου, μελών και φίλων του Ομίλου.

Κύριε Πρόεδρε και εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΑΠ σας ευχόμαστε να είσαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων και δημιουργίας του ομίλου. Θερμά Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους σας.                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου