Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!

ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
    Αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη-καταπέλτη που μας έδωσε προς 3ετίας ο Ανδρέας Χαϊκάλης. και εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια ποιες συγκλονιστικές αλλαγές φέρνει στη ζωή μας το τέμενος και γιατί είναι "εσχάτη προδοσία"!...

«Ποιος έχει το δικαίωμα να παραχωρεί Ελληνική γη σε αλλοεθνείς και δη σε παράνομους εισβολείς; Ποιος έχει το δικαίωμα να υπεξαιρεί περιουσία του Ελληνικού λαού που δεν ανήκει σε κανέναν πλην του Έθνους των Ελλήνων και την οποία κατέχουμε δανεική από τους απογόνους μας;»
·        «Κάποιοι κύκλοι χρηματοδοτούν αδρά όλη αυτή την εξάπλωση του μουσουλμανικού τόξου και θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριο και μεσοσταθμό την Ελλάδα»
·        «Αφού είδαν πως η κατάκτηση της Ελλάδος δεν γίνεται να  επιτευχθεί με πόλεμο πάνε να μας κατακτήσουν με τον εποικισμό!  Μας φέρνουν μερικά εκατομμύρια αλλοεθνείς και πλέον η Ελλάδα δεν αποτελείται από Έλληνες, αλλά από συνονθύλευμα πολιτισμών, θρησκειών, γλωσσών».




Ρεπορτάζ-συνέντευξη Μάκης Βραχιολίδης


vrachiolidis@yahoo.gr


O Ανδρέας Χαϊκάλης ένας νέος άνθρωπος, αγωνιστής με τη «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών» που απέτρεψε τρεις διαδοχικούς διαγωνισμούς για την ανάθεση κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για το ενδεχόμενο να γίνει τέμενος στην πρωτεύουσα. Ταυτόχρονα εκφράζει την πίστη του ότι η νίκη θα είναι των Ελλήνων!

Ποιες συνέπειες λοιπόν και αλλαγές θα επιφέρει στην καθημερινότητά μας, τυχόν δημιουργία-λειτουργία τεμένους στην πρωτεύουσα; 
Χαϊκάλης: Είναι πολύ σημαντικό οι Έλληνες Πολίτες να κατανοήσουν σφαιρικά το ζήτημα και να μην κοιτούν μεμονωμένες πτυχές του θέματος.


Να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε ετέθη επίσημο αίτημα από πλευράς της νόμιμης μουσουλμανικής μειονότητας της Ελλάδος για ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, κι αυτό γιατί η νόμιμη μουσουλμανική μειονότητα της Ελλάδας, πάντοτε είχε την ελευθερία και τους χώρους για να ασκεί τα θρησκευτικά της καθήκοντα.. Το σκεπτικό για την ανέγερση τεμένους προέρχεται από επίσημη εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από επίσημη απαίτηση από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ερντογάν προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Σαμαρά. Γιατί άραγε;


Το τέμενος λοιπόν ποιους καλείται να εξυπηρετήσει; Ποια είναι εκείνη η νόμιμη μουσουλμανική μειονότητα στην Αθήνα που έχει ανάγκη από τέμενος; Ποιος νόμιμος μουσουλμανικός πληθυσμός υπάρχει στην Αθήνα για να χρειάζεται τέμενος; Πολύ απλά. ΔΕΝ υπάρχει!


Επίσης, δεν πρόκειται για έναν απλό λατρευτικό χώρο άσκησης των θρησκευτικών δικαιωμάτων, αλλά πρόθεση είναι η κατασκευή ενός κτιριακού συγκροτήματος σε μία έκταση πλέον των 17.000 τ.μ. ο σχεδιασμός του οποίου προβλέπει τη δημιουργία βοηθητικών χώρων, όπως π.χ. χώρους θρησκευτικής διδασκαλίας και συγκεντρώσεων. Ακόμη και ο πιο ανυποψίαστος Έλληνας μπορεί να κατανοήσει το μέγεθος του εγχειρήματος και τι συνέπειες θα επιφέρει αυτό. Να ενημερώσουμε επίσης και ότι τέμενος είναι μία περιοχή που τέμνεται, αποκόπτεται δηλαδή από την υπόλοιπη περιοχή και παραδίδεται σε νέους κατόχους. Δηλαδή, θέλει η Πολιτεία να παραχωρήσει έδαφος που απελευθερώθηκε με θυσίες ζωής και αίματος των προγόνων μας και που κρατήθηκε Ελληνικό πάλι με θυσίες ζωής και αίματος!


Ποιος έχει το δικαίωμα να παραχωρεί Ελληνική γη σε αλλοεθνείς και δη σε παράνομους εισβολείς; Ποιος έχει το δικαίωμα να υπεξαιρεί περιουσία του Ελληνικού λαού που δεν ανήκει σε κανέναν πλην του Έθνους των Ελλήνων και την οποία κατέχουμε δανεική από τους απογόνους μας;


Αντιλαμβανόμεθα πως πρόκειται για εσχάτη προδοσία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Και επίορκοι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, αλλά και όλοι οι υπάλληλοι που εμπλέκονται στις διαδικασίες, καθώς όχι μόνο έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα, αλλά οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος του Έλληνα Πολίτη ο οποίος τους πληρώνει και του οποίου είναι υπάλληλοι!


Η κατασκευή τεμένους σημαίνει την αυθωρί αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας και την άμεση αναγνώριση και νομιμοποίηση όλων αυτών των παράνομων αλλοδαπών.Πρόκειται δηλαδή, και εκτός των άλλων, για παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης, που ούτως ή άλλως ήταν καταστροφική για το Εθνικό μας συμφέρον.


Εκτός αυτού, η περιοχή αυτή θα αποτελεί άσυλο βάσει διεθνούς δικαίου. Άσυλο για κάθε είδους παρανομία και υπόθαλψη ή και για τρομοκρατικό άντρο!


Αν δούμε με ποιον τρόπο συμπεριφέρονται οι ισλαμιστές βάσει του κορανίου και της σαρία είτε στους ομοθρήσκους τους (λιθοβολισμοί, βιασμοί, αποκεφαλισμοί), είτε ακόμη και στους αλλοθρήσκους (οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως άπιστοι και πρέπει να θανατωθούν, αν το αποφασίσει ο πνευματικός ηγέτης), τότε θα αντιληφθούμε τους κινδύνους.


Το πιο σημαντικό δε είναι πως δεν αναφέρομαι σε αυτά που λαμβάνουν χώρα στον τόπο καταγωγής τους, αλλά στις χώρες όπου έχουν εποικίσει. Στις πολιτισμένες χώρες της δύσης δηλαδή, οι οποίες έχουν πλέον σοβαρότατα κοινωνικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν καθώς οι ισλαμιστές απαιτούν και απαιτούν βίαια. Προ ολίγων ημερών έβαλαν φωτιές στην Αμυγδαλέζα και κινδύνεψαν ζωές Αστυνομικών και περιοίκων.


Η έξαρση της εγκληματικότητας και δη των ειδεχθών εγκλημάτων δεν μπορεί επ’ ουδενί να θεωρηθεί τυχαία. Και είναι λογικό γιατί ποιος νομιμόφρων και λογικός άνθρωπος θα έφευγε από την χώρα του για να ψάξει την τύχη του σε μία χώρα που δεν μπορεί καν να θρέψει τους δικούς της πολίτες; Αν αναλογιστούμε δε ότι όλοι αυτοί δίνουν από 4.000 έως και 10.000 δολάρια ο κάθε ένας στους δουλεμπόρους που τους φέρνουν εδώ, είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως όλο αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πως κάτι πολύ σοβαρό, συντεταγμένο, οργανωμένο και επικίνδυνο κρύβεται από πίσω. Κάποιοι κύκλοι χρηματοδοτούν αδρά όλη αυτή την εξάπλωση του μουσουλμανικού τόξου και θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριο και μεσοσταθμό την Ελλάδα!


Οι μουσουλμάνοι λένε ότι οι άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν μουσουλμανικά τεμένη. Η Ελλάδα –λένε- τελεί εν αδίκω, γι’ αυτό πρέπει να τους φτιάξει τέμενος. Τι απαντάτε; 
Χαϊκάλης: Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε πως το ζήτημα ξεφεύγει εντελώς από τα θρησκευτικά πλαίσια. Άλλωστε δεν μπορούμε να δούμε το ισλάμ μόνο ως θρησκεία, αλλά ως ένα κοινωνικό και πολιτικό σύστημα που επιβάλλεται και συνήθως (κατά τις γραφές του κορανίου) και διά της βίας!


Στην περίπτωση λοιπόν που είχαν έλθει εδώ νόμιμα και παρέμεναν και εργάζονταν νόμιμα και μάλιστα με την θέληση του Ελληνικού λαού, τότε σαφώς και θα δικαιούνταν τέμενος. Επειδή όμως εισέβαλαν παράνομα και παρασιτούν εις βάρος του Έλληνα εργαζόμενου, τότε δεν έχουν καμμία θέση εδώ, οπότε και δεν νοείται να τους παραχωρηθεί Ελληνικό έδαφος και δη νομιμότητα!


«Αμυχή αρχή θανάτου εστί». Αν τους ανοίξουμε τον δρόμο με αναγνώριση μειονότητας μέσω της κατασκευής τεμένους, θα κατασκευαστούν τεμένη και τζαμιά σε όλη την Επικράτεια και πλέον θα έχουμε με μαθηματική ακρίβεια και γεωμετρική πρόοδο την πλήρη δημογραφική και πολιτισμική αλλοίωση του ιερού αυτού τόπου!





Μερικοί έχουν ρίξει την ιδέα του δημοψηφίσματος. Να αποφασίσει δηλαδή ο λαός μέσω δημοψηφίσματος εάν θέλει ή όχι τη δημιουργία τεμένους. Δεν ακούγεται κακή η ιδέα…
Χαϊκάλης: Δημοψήφισμα να τεθεί για ποιον ακριβώς λόγο; Για το αν δεχόμαστε την νομιμοποίηση των καταπατητών; Θα κληθεί ο Έλληνας Πολίτης να συμμετάσχει σε δημοψήφισμα αναγνωρίζοντας και νομιμοποιώντας και την επιλογή του «ΝΑΙ»; Είμαστε σοβαροί; Και να συμμετάσχουμε σε δημοψήφισμα, όπου δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι όσοι νομιμοποιήθηκαν με πλαστά έγγραφα, με μίζες, με νομοθετικές διατάξεις που ψηφίστηκαν νύχτα και με όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθόδους που επέλεξε το καθεστώς, για να τους έχει πελάτες του σε κάθε εκλογική διαδικασία; Ή να συμμετάσχουμε σε δημοψήφισμα του οποίου το αποτέλεσμα θα βγάλει η ιδιωτική εταιρεία που θα ορίσει το καθεστώς και όχι αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους; 


Αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος πως όποιος ζητά δημοψήφισμα ή είναι εντελώς ανόητος και επικίνδυνος ή εντεταλμένος του καθεστώτος και προδότης, οπότε και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί!





Η Δράση σας προσπάθησε να συναντηθεί θεσμικούς φορείς και να εκθέσει τις απόψεις της; Σας δέχτηκαν ή όχι; 
Χαϊκάλης: Σχεδόν όλες μας οι προσπάθειες επαφών με φορείς ή αναζητήσεων δεδομένων απέβησαν άκαρπες και με δυσάρεστες αντιμετωπίσεις. Όλοι οι πολιτευτές μάς είπαν πως δεν ασχολούνται με το θέμα! Οι υπηρεσίες μάς βλέπουν και μας αντιμετωπίζουν απαξιωτικά και υποτιμητικά. Υπάρχουν οι σχετικές αλληλογραφίες που δείχνουν πώς παραβιάζουν τους νόμους και το στοιχειώδες δίκαιο περί ενημερώσεως και σαφής απαντήσεως στα αιτήματα του Πολίτη και αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί ώστε να αντιμετωπιστούν και αυτοί όπως τους αρμόζει. Αναμένουμε απαντήσεις από αρμόδιες υπηρεσίες όσον αφορά τις διαδικασίες και τις παραβιάσεις του Συντάγματος, αλλά παράλληλα κινούμαστε και νομικά με εξώδικα, ασφαλιστικά μέτρα, αιτήσεις ακύρωσης του εν λόγω νόμου και μηνύσεις σε αστικά δικαστήρια και στο ΣτΕ.





Ο Γ. Παπανδρέου το 2011 και σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά συμφωνούν και αποφασίζουν να φτιάξουν το τέμενος. Το ίδιο κάνει και το κόμμα του Τσίπρα. Τελικά, συμπολίτευση και αντιπολίτευση φαίνεται ότι σε ένα πράγμα ομονοούν σίγουρα: στην κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους!
Χαϊκάλης:  Το θέμα του τεμένους και των τζαμιών έχει απασχολήσει την Πολιτεία το 1939, το 1971, το 1976, το 1980, το 1983, το 1992, το 2000 και το 2006 όπου με νόμους και συντονισμένα προσπάθησαν  οι κυβερνήσεις να κάνουν τις σχετικές ενέργειες. Το κύκλωμα είναι μεγάλο και έχει προσεγγίσει πολλούς γιατί διακυβεύονται ΠΟΛΛΑ συμφέροντα! Και σε αυτό έχουν σύμμαχο σύσσωμο το πολιτικό σύστημα!





Τι ρόλο παίζουν τα κόμματα  Ανδρέα; Ψηφίστηκαν να υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη  ή τους λαθρομετανάστες; 
Χαϊκάλης: Ψηφίστηκαν; Ωραία ερώτηση! Ψηφίζουμε ή απλά βλέπουμε τις δήθεν δημοσκοπήσεις, φανερές ή δήθεν κρυφές και δήθεν ανεξάρτητες, ώστε να διαμορφώσουμε ως εικόνα αυτό που θα μας σερβίρουν την ημέρα των εκλογών; Αλήθεια, υπάρχουν κόμματα; Το πράσινο, το μπλε, το βαθύ μπλε, το κόκκινο, το μαύρο, το πολύχρωμο ή το ροζ ΠΑΣΟΚ; Δεν υπάρχουν κόμματα Μάκη. Υπάρχει ΜΟΝΟ το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Ένα κόμμα στο οποίο ανήκουν όλοι οι υπάλληλοι αυτών που έχουν προδιαγεγραμμένο το μέλλον αυτού εδώ του τόπου! Και από την άλλη μεριά υπάρχει ο Λαός, οι Έλληνες Πολίτες… ΕΜΕΙΣ! Ο κυρίαρχος Λαός!


Και με ποιον τρόπο θα καταφέρουν αυτοί να ελέγξουν την Ελλάδα; Ελέγχοντας τους Έλληνες βεβαίως…


Μα, τους Έλληνες δεν μπορεί κανείς να τους ελέγξει! Δεν μπόρεσαν να τους ελέγξουν εδώ και χιλιάδες χρόνια οι δεκάδες κατακτητών και οι αυτοκρατορίες που είχαν επιβληθεί επί αιώνες. Και αφού είδαν πως η κατάκτηση δεν γίνεται να  επιτευχθεί με πόλεμο θα γίνει με τον άλλον τρόπο… με τον εποικισμό!  Μας φέρνουν μερικά εκατομμύρια αλλοεθνείς και πλέον η Ελλάδα δεν αποτελείται από Έλληνες, αλλά από συνονθύλευμα πολιτισμών, θρησκειών, γλωσσών.


Και το διακύβευμα; Να καταφέρουν να τους νομιμοποιήσουν για να αποτελούν όλοι μαζί πλέον τους «Έλληνες» της δικής τους «Ελλάδας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου