Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΑΝΟΥ: "ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ... ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ! ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ..."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ!

Φωτογραφία-αρχείου απο βιασμό γυναίκας απο Μουσουλμάνους στη Σουηδία. πηγή φωτό: fnews.gr)
H ανάρτηση της τηλεπαρουσιάστριας Χριστιάνας Θάνου, με την οποία χαρακτήριζε όσους ψήφισαν τον Τράμπ ως "ένα κράμα εθνικισμού και μαλακίας",  ο αναγνώστης Αντώνης Μιχαλόπουλος της δίνει απάντηση-καταπέλτη.
γράφει ο Αντώνης Μιχαλόπουλος:
Ευτυχώς κοπέλα μου που δεν είσαι μαλακισμένη...


αλλά ούτε και Εθνικίστρια.Όταν θα σου χώνουν σκουπόξυλα οι εισβολείς που έρχονται με τον χαρακτηρισμό "πρόσφυγες Σύριοι", τότε θα είναι πολύ αργά για να αλλάξεις ιδέες και χαρακτηρισμούς. Ενα σαχλοκούδουνο δεν είναι κοπέλα μου σε θέση να κρίνει ούτε για το ποιός είναι μαλάκας ούτε για το ποιος είναι ή δεν είναι
Εθνικιστής. Θα σου πρότεινα να ρίξεις λίγο τους τόνους γιατί ειδικά ή αμερικανική κοινωνία την οποία έχεις ως πρότυπο, καθώς έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και με την Ευρωπαϊκή (ευτυχώς όχι τα ίδια), έχει μια διαφορετική αντίληψη για την σημασία και την έννοια των λέξεων καθώς και την ετυμολογία τους, δεδεμένο δε είναι ότι έχεις μπερδέψει τη π@@τσα με τη βούρτσα, νομίζοντας πως ό,τι είναι φιλικά προσκείμενο στο έθνος και στην πατρίδα, αποτελεί μια γραφική έκφανση του εθνικισμού και χαρακτηρίζει ανθρώπους ως ακροδεξιούς, δεξιούς,εθνικιστές, κουκλουξανίτες, σωβινιστές ή ό,τι άλλο έχεις στο μυαλουδάκι σου, μέσα στο οποίο τα έχεις κάνει αχταρμά και δεν συνάδει με την γενική σου εικόνα υπό την έννοια ότι είσαι και ένα όμορφο κοριτσάκι!"

2 σχόλια:

  1. Η συνοχή της Ελληνικής κοινωνίας έχει κατακερματιστεί…αυτό που θα ξεσπάσει θα είναι τρομακτικό…δύστυχος δεν θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον εξωτερικό εχθρό που έχει φτάσει πλέον στην πόρτα μας… θα είναι όλοι εναντίον όλων διότι ποτέ κανείς βολεμένος από το σύστημα δέν αντέδρασε όταν έπρεπε… εκεί μας έχουν οδηγήσει οι προδότες πράκτορες που υποκρίνονται ο καθένας τόν ρόλο του μέσα στήν Βουλή τών άβουλων υποτακτικών…νέες κοινωνικές ομάδες έχουν σχεδόν σχηματιστεί και όποιος δεν έχει διαλέξει ακόμα πλευρά, θα αναγκαστεί να το κάνει άμεσα… Είναι αυτοί που λένε εγώ να είμαι καλά…να περάσω και σήμερα την μέρα και βλέπουμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει για όλους… που είτε δεν βλέπουν τι έρχεται είτε δεν θέλουν να δουν διότι είναι ακόμη βολεμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή