Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ! ΤΟ...ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΜΠΕΙΡΗ, ΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ...ΑΘΟΡΥΒΗ!

Νομίζουμε ότι αξίζει να πούμε δυο καλά λόγια για την Μαρία Αθανασάκου. Δεν το κάνουμε συχνά, αλλά μας προκαλεί θετική εντύπωση ότι δουλεύει αθόρυβα και παράγει έργο χωρίς η ίδια να επιδιώκει...


να το διαφημίζει. Βρίσκεται πίσω από πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις στον Χολαργό-Παπάγου τα τελευταία χρόνια, χωρίς να το γνωρίζουν κάτοικοι και δημότες. Και αυτό σίγουρα την τιμά. Ποιος γνωρίζει ότι οι παρακάτω πρωτοβουλίες προέρχονται από την Μαρία Αθανασάκου:
Η δημιουργία του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χολαργού, η σύσταση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, η ενδυνάμωση της Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Προσφοράς, η ψήφιση νέου σύγχρονου Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών είναι μερικές από τις πιο σημαντικές πολυάριθμες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που προώθησε στα πλαίσια του προγράμματος της Δημοτικής Αρχής. 

Το ότι οι παρελάσεις έχουν βελτιωθεί εκπληκτικά και παρουσιάζουν φανταστική ομοιομορφία, οφείλεται στο έργο και τις άοκνες προσπάθειες της Μαρίας Αθανασάκου. 
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Άλλωστε δεν θα το θέλει και η ίδια. Της αρκεί που εργάζεται αθόρυβα και δεν χρειάζεται άλλη προβολή από εμάς. Θεωρούμε ότι είναι το...καλό χαρτί του Δημάρχου Αποστολόπουλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου