Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΣE ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ: "ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙΣ ΙΕΡΕΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ"! ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

Ο μακαριστός Χριστοφόρος Σταυρόπουλος, επί πολλά έτη ιερατικώς προιστάμενως του ιερού ναού "Τίμιος Σταυρός" Χολαργού και ιδρυτής της Ένωσης Επιστημόνων Παπάγου-Χολαργού, ευλογεί την βασιλόπιτα του 1999. Οι Συριζαίοι, που έχουν παρεισφρήσει σε Συλλόγους, Ενώσεις κ.α. θέτουν πλέον βέτο και απαιτούν να μην παρίστανται ιερείς για την ευλογία-κοπη της βασιλόπιτας!
Είναι γεγονός! Οι Συριζαίοι μπαίνουν σε Συλλόγους κάθε είδους (πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς, φιλανθρωπικούς κ.α.) με στόχο να ...

ακυρώσουν τα ειωθότα! Γνωρίζετε ότι υπάρχουν Σύλλογοι στους οποίους οι Συριζαίοι βάζουν...βέτο στο θέμα της κοπής της βασιλόπιττας από ιερέα; Ακούστηκε λοιπόν το εξής εξωφρενικό προς Πρόεδρο Συλλόγου και -φευ- είναι απόλυτα αληθινό: "Μην τυχόν και καλέσεις ιερέα να κόψει την βασιλόπιτα, θα γίνει χαμός! Κανείς ιερέας δεν θα έρθει ξανά στον Σύλλογο"!!! 
Έρχονται σαν τυφώνας να ανατρέψουν τα πάντα σε αυτό τον τόπο οι Συριζαίοι! Ήθη, έθιμα, παραδόσεις, ό,τι ιερό και όσιο υπάρχει θέλουν να το καταργήσουν! Ουσιαστικά ενεργούν ανθελληνικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου