Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ" ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ: "ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΙΩΣ..."!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οδηγούμαστε στην μεγαλύτερη ταπείνωση από συστάσεως του ελληνικού κράτους και όχι μόνο. Θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη ντροπή από την ύπαρξη του ελληνικού έθνους. Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει στο όνομα "Μακεδονία του Ίλιντεν". Το επιβεβαίωσε ο...

Πρόκειται για την ίδια στάση που κράτησε ο Τσίπρας και με τον Ερντογάν. Στον ούρκο ηγέτη είχε υποσχεθεί ότι θα του παρέδιδε τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, αλλά βρέθηκε αντιμέτπωπος με την ελληνική Δικαιοσύνη η οποία αποφάσισε άλλα. Έτσι και τώρα: είοπε στον Ζλάεφ ότι αποδέχεται το όνομα "Μακεδονία του ίλιντεν" και επιδίωξε να πείσει τους πολιτικούς αρχηγούς των άλλων κομμάτων να αποδεχτούν την ονομασία. Βρήκε όμως αντίδραση στο εσωτερικό. Γι'΄αυτό τώρα τον ξεμπροστιάζει ο Ζάεφ αποκαλύπτοντας ότι ο Τσίπρας είχε αποδεχτεί αμέσως την ονομασία "Μ,ακεδονία του Ίλιντεν"! Ένας επιπλέον λόγος που δείχνει ότι ο Τσίπρας αποδέχτηκε το όνομα "Μακεδονία του Ίλιντεν" hείναι και τα τηλεφωνήματα που του κάνει η μέρκελ τονίζοντάς του να φανεί συνεπής σε όσα έχει πει και να τελειώνει με το όνομα "Μακεδονία" για τα Σκόπια! Μάλιστα του είπε του Τσίπρα "τελείωνε με την ονομασία των Σκοπίων για να κάνουμε κάτι για την ελάφρυνση του χρέους σας"
Αυτός είναι ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου