Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΥΤΑΦΙΔΗΣ: "ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Ο,ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ;"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΥΓΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Να μην ψηφίσει τον όρο «Μακεδονία» ζήτησε ένας πολίτης από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, στο περιθώριο...

εκδήλωσης για την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γρ. Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας απευθυνόμενος στον κ. Μηταφίδη του είπε να μην ψηφίσει όρο «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Γιατί έχεις πρόβλημα; Θα ψηφίσω αυτό, που θα αποφασίσει η κυβέρνηση».

Ωστόσο, ο πολίτης του ανταπάντησε: «Ποια κυβέρνηση; Εσύ εδώ, Μακεδόνας δεν είσαι;». «Και επειδή είμαι Μακεδόνας τι έγινε;», του απάντησε ο βουλευτής, ενώ στην συζήτηση μπήκαν και άλλοι πολίτες, που παρακολουθούσαν.

Ο άνδρας επέμεινε στο να μην ψηφίσει τον όρο «Μακεδονία» και τότε ο κ. Μηταφίδης του είπε: «Δεν πειράζει, στις επόμενες εκλογές να μην με ψηφίσεις. Να ψηφίσεις αυτούς που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο το ζήτημα».

Αποχωρώντας ο ηλικιωμένος είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Κοίτα εκεί να μην χάσετε την καρέκλα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
http://www.thestival.gr (τίτλος: δικός μας), το είδαμε επίσης στο http://www.oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου