Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!@

Αστυνομικός συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του Μπουτάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υπηρετούσε σε κάποιo....

γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως ξεκινάει η διαδικασία για να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Και οι τρεις που ταυτοποιήθηκαν κατηγορούνται για εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Για ποιόν ξυλοδαρμό, μιλάτε ΡΕ;
Στον ξυλοδαρμό, υπάρχουν μώλωπες, υπάρχουν αίματα... υπάρχουν εκδορές...
Αυτή η "σκοπιανή λούγκρα", δεν έχει ούτε ένα σημάδι ξυλοδαρμού.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.

ΘΕΩΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!
ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Έτσι για να μην μας ταϊζετε κουτόχορτο. 


Καλλιόπη Σουφλή

Αστυνομικός συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του Μπουτάρη 
Ακόμη τρία άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ταυτοποιήθηκαν την Πέμπτη από την ΕΛ.ΑΣ.. 


Σύμφωνα με την ενημέρωση, πρόκειται για έναν 43χρονο, έναν 57χρονο και έναν 44χρονο. Ο τελευταίος είναι μάλιστα αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υπηρετούσε σε κάποιo γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως ξεκινάει η διαδικασία για να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Και οι τρεις που ταυτοποιήθηκαν κατηγορούνται για εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Υπενθυμίζεται πως για την ίδια υπόθεση, την Τετάρτη, καταδικάστηκαν με ποινές 14 και 21 μηνών από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τρία άτομα τα οποία  είχαν συλληφθεί για την επίθεση εναντίον του δημάρχου, η οποία έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στον Λευκό Πύργο.

 Συγκεκριμένα, η ποινή των 14 μηνών επιβλήθηκε στον έναν από τους δύο 20χρονους σπουδαστές και στον 36χρονο ομογενή, ενώ αυτή των 21 μηνών στον δεύτερο 20χρονο. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους τρεις κατηγορούμενους, απορρίπτοντας ακόμη και την ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας, την οποία εισηγήθηκε η εισαγγελέας της έδρας για τους δύο σπουδαστές.

Οι τρεις κατηγορούμενοι κάθισαν στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης και της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς (για τις ζημιές στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον κ. Μπουτάρη), ενώ ο 20χρονος, που τιμωρήθηκε με τη μεγαλύτερη ποινή, αντιμετώπιζε, επιπλέον, το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.


Αξιολογώντας το αποδεικτικά μέσα και τις μαρτυρικές καταθέσεις, το δικαστήριο έκρινε όλους ένοχους για διατάραξη κοινής ειρήνης και, κατά μετατροπή του κατηγορητηρίου, για απλή φθορά. Επιπροσθέτως, ο κατηγορούμενος για την επικίνδυνη σωματική βλάβη, κρίθηκε ένοχος και γι' αυτήν την πράξη. Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει τα πρακτικά της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διερευνηθεί εάν θα πρέπει να διωχθούν και οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι (και οποιοσδήποτε άλλος προκύψει) για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Τη διαδικασία παρακολούθησε μέχρι το τέλος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που παρίστατο ως πολιτικός ενάγων και στην κατάθεσή του, μεταξύ άλλων, διατύπωσε την άποψη ότι υπήρξε "ξεκάθαρα ενορχηστρωτής" του επεισοδίου, περιγράφοντας τη συμμετοχή καθενός εκ των καταδικασθέντων στην εναντίον του επίθεση. Αποχωρώντας από το δικαστήριο, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
το διαβάσαμε στα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου