Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Η πληροφορία έπεσε σαν...κεραυνός και θα δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση. Μετά από....

33 ολόκληρα χρόνια θητείας στα δημοτικά έδρανα του Χολαργού-Παπάγου, έχοντας πλέον καταστεί ο Νέστορας της πολιτικής στον Δήμο (πήρε δικαιωματικά τη σκυτάλη από τον Αντώνη Πολύδωρα), ο...έφηβος κατά τα άλλα Θανάσης Αυγουρόπουλος, λέγεται ότι πάει κατευθείαν για βουλευτής! Θεωρούμενος επιτυχημένος στο έργο του και με δεδομένο ότι ο Μητσοτάκης ζητάει και νέους, αλλά και έμπειρους, ο Θανάσης Αυγουρόπουλος φαίνεται ότι πληροί και τις δύο προϋποθέσεις. Και νέος είναι (μόνο το ότι σηκώνεται στις 6.00 το πρωί και πιάνει δουλειά πιο νωρίς και από τους εργαζόμενους στον Δήμο, φτάνει για να καταλάβει κανείς το νεαρό της ηλικίας του), αλλά και η τεράστια εμπειρία που κουβαλά επί 33 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι στοιχεία που τα κατέχει ο νυν Αντιδήμαρχος Χολαργού-Παπάγου. 
Ενθουσιασμένος λοιπόν ο Μητσοτάκης και έχοντας 15 μονάδες διαφορά από τον Τσίπρα, βάζει πλώρη για μια άνετη επικράτηση στις επόμενες εκλογές. Και ο Θανάσης Αυγουρόπουλος φαίνεται να εξασφαλίζει άνετα μια θέση στη Βουλή! 
Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι από αυτές με τις οποίες πρόκειται να εφοδιάσει τα διαφημιστικά του προσπέκτους! 
Άντε...καλή επιτυχία Θανάση! 
ΥΓ. Ο Θανάσης Αυγουρόπουλος,  επικοινωνώντας μαζί μας, διέψευσε όλα τα παραπάνω, εκτός από τα καλά μας λόγια προς αυτόν : "Κρατάω τα καλά σας λόγια, για τα οποία σας ευχαριστώ, αλλά τα υπόλοιπα τα θεωρώ πρωταπριλιάτικο αστείο, το οποίο προτιμήσατε να πείτε σήμερα, αν και έχουμε 26 Μαϊου. Να'στε καλά. Ευτυχώς δεν έχω καβαλήσει το καλάμι για να πάω για βουλευτής". 
Να' σαι κι εσύ καλά Θανάση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου