Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ: "ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ"! ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ; ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ!

τίτλος: δικός μας
Νέες προκλήσεις από Άγκυρα - «Αν υπάρξει ανάγκη για καθήκον στο....

Αιγαίο και τη Μεσόγειο θα το εκτελέσουμε» διεμήνυσε ο Αρχηγός του τουρκικού στρατού

Συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι των προκλήσεων η Τουρκία σε μία περίοδο που οι σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας είναι τεταμένες.

Αυτή τη φορά η νέα πρόκληση ήρθε δια στόματος του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

Ο Χουλουσί Ακάρ προειδοποίησε σήμερα, Κύριακη (20/05/2018) πως εάν χρειαστεί η Τουρκία θα επέμβει στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

«Αν υπάρξει ανάγκη για καθήκον στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο για το έθνος και τη πατρίδα μας θα το εκτελέσουμε χωρίς κανένα δισταγμό» διεμήνυσε συγκεκριμένα, ο Αρχηγός του τουρκικού στρατού.

Μάλιστα, με τον ίδιο απειλητικό τόνο σημείωσε: «Ας μην κάνουν κάποιοι λάθος υπολογισμούς», στέλνοντας εμμέσως πλην σαφώς αυστηρό μήνυμα στη χώρα μας.

Η δήλωση μεταδόθηκε το πρωί της Κυριακής από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, «Anadolu».

ΝΔ: Η Άγκυρα δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο
Απαράδεκτες χαρακτηρίζει τις δηλώσεις τόσο του πρωθυπουργού της Τουρκίας όσο και του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της γείτονος η Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη στάση της Άγκυρας «επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά πως δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο».

«Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις αυτές δεν πτοούν την Ελλάδα. Ας καταλάβουν, επιτέλους, οι επιτελείς της Άγκυρας ότι με τη στάση τους απομονώνουν τη χώρα τους από την Ευρώπη, την καθιστούν αβέβαιο σύμμαχο στο ΝΑΤΟ και προβληματικό γείτονα για τα κράτη της Ανατολικής Μεσογείου» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου