Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ: ΕΣΦΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ 60 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερη αγριότητα επιτέθηκε στη 45χρονη σύζυγό του μπροστά στα...

έντρομα μάτια των παιδιών τους - Σήμερα (22/05) θα εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα που εκείνη είχε καταθέσει εναντίον του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων από το άγριο φονικό που άφησε νεκρή μια 45χρονη μητέρα τριών παιδιών.

Η παθολογική ζήλια του 52χρονου συζύγου της, φέρεται να όπλισε το χέρι του και τον οδήγησε να της επιτεθεί με ιδιαίτερη μανία, κατακρεουργώντας την με 60 μαχαιριές.
trikala foniko5
Το ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, αντιμετώπιζε προβλήματα και οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και ενίοτε βίαιοι. Ο 52χρονος, που εργαζόταν σε μάντρα οικοδομικών υλικών, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τη σύζυγό του, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Λάρισας και τοπική σύμβουλο στο χωριό του συζύγου της, το Γοργοχώρι.
Πίνοντας καφέ, αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" συζήτησαν για τα ασφαλιστικά μέτρα που εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του, τα οποία και επρόκειτο να εκδικαστούν σήμερα.

Αργά το μεσημέρι, οι φωνές του ακούστηκαν ακόμα μια φορά, όμως ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει. Ο 52χρονος είχε αρπάξει ένα μαχαίρι και το κάρφωνε με μανία στη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του 4χρονου αγοριού τους και της 14χρονης κόρης τους.

Κατόπιν, ο δράστης έφυγε με το αυτοκίνητό του και τα παιδιά τρομοκρατημένα βγήκαν από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες και την παντρεμένη 21χρονη αδερφή τους, η οποία μένει κοντά.

Εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά το ίδιο έκανε και ο συζυγοκτόνος, που τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, ομολόγησε την άγρια δολοφονία και συνελήφθη λίγο αργότερα στο γήπεδο του χωριού.

Δείτε μαρτυρίες γειτόνων: 
Σε βάρος του 52χρονου, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών, βίντεο: Espresso, trikalavoice.gr, trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου