Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ" ΤΟΝ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ"! ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ"! ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ"!

Φανταστείτε τι θα κάνουν αυτά τα "Μωρά" όταν ... μεγαλώσουν!!!
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Η δήλωση ...
Ο κ. Τόσκας έκανε λόγο για πρωτόγονη πολιτική σκέψη των μελών του....

Ρουβίκωνα, σημειώνοντας ότι «πολιτικά κινούνται με τα τέσσερα σαν τα μωρά».

Ο σχολιασμός ...
Η παραπάνω "σοβαρή" δήλωση έγινε μετά από την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα στο κτίριο του Συμβουλίου Επικρατείας την ώρα μάλιστα που οι Δικαστές συνεδρίαζαν για την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Κατρούγκαλου.  
Πολλοί έχουν την άποψη ότι αυτά τα άεργα (όπως φαίνεται από την συχνότητα και τις ώρες των επιθέσεων τους) κουκουλοφόρα άτομα είναι "επιδοτούμενα" και ότι όλες τους οι ενέργειες είναι καλά προσχεδιασμένες (από τους αριστερόστροφους κατά τον Μίκη Θεοδωράκη Φασίστες) με πολλαπλούς στόχους.
1ο Την αίσθηση στους αγανακτισμένους και εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας ότι τάχατε κάποιοι αντιστέκονται στις αθλιότητες των κυβερνώντων για να συνεχίζουν να παραμένουν αδρανείς στους καναπέδες τους!
2ο Βοηθούν στην αλλαγή της ατζέντας της επικαιρότητας επισκιάζοντας ενέργειες, γεγονότα και αποφάσεις της Εθνομηδενιστικής αυτής παρέας!
3ο Δημιουργούν την αίσθηση της αναρχίας και της ατιμωρησίας με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τον μιμητισμό μεμονωμένων ατόμων αλλά και ομάδων με απώτερο σκοπό την δημιουργία φόβου στους πολίτες!
Γιατί άραγε σε λίγες ώρες (προς τιμή της) η Αστυνομία συνέλαβε τους υπαίτιους της επίθεσης εναντίον του κ. Μπουτάρη ενώ τους Ρουβίκωνες και τους Μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων αδυνατεί; 
Για κάποιους δεν φαντάζει απίθανο ορισμένα άτομα από αυτά να συμμετέχουν και στις δύο παραπάνω ομάδες αφού φαίνεται ολοκάθαρα ότι και οι δύο τυγχάνουν υψηλής Πολιτικής Προστασίας. 
Ναι Πολιτικής προστασίας από ανάλγητα πρόσωπα τα οποία με περίσσια ευκολία στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας μας χαρακτήρισαν ως ετερόκλητο όχλο, φασίστες και γραφικούς ενώ τα Ρουβινοκ(α)λόπαιδα με τα κράνη, τα ρόπαλα, τις βαριοπούλες και τις μπογιές  απλά ... Μωρά!!!                              
"Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές"

Υποσημείωση
Μήπως τα γεγονότα με το Μπουτάρη και τους Ρουβίκωνες ήταν στημένα για να υποβαθμίσουν επικοινωνιακά το Μακεδονικό και την κουβέντα για την επερχόμενη μείωση  των συντάξεων και του αφορολόγητου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου