Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΝΤΥΣΕΙ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Αυτό που φοβόμασταν και βλέπαμε σε δημοσιεύματα του εξωτερικού...

ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Η ύβρις απέναντι στη φύση και στα θεία έχει μπει για τα καλα στη ζωή μας και με επίσημο τρόπο πλέον.

Αυτό το είδαμε και με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, που έγινε πλέον νόμος του κράτους.

Το νομοσχέδιο στήριξαν επί της αρχής τα κόμματα της πλειοψηφίας, όπως επίσης ΔΗΣΥ, Ποτάμι και ΝΔ. Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», ενώ η Ένωση Κεντρώων συνασπίστηκε με την Χρυσή Αυγή καταψηφίζοντας. Ως προς την ονομαστική ψηφοφορία για το επίμαχο άρθρο, το αποτέλεσμα είναι 161 υπέρ, 103 κατά, 3 «παρών και 36 απόντες.

Ήταν πολύ προσεχτικά διατυπωμένο το «περιτύλιγμα» κατάθεσης του επίμαχου νομοσχεδίου με τον τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας», το οποίο ήρθε συμπληρωματικό στον νόμο του συμφώνου συμβίωσης των ομοφύλων.

Τα προβλήματα που θα προκύψουν στην κοινωνία από το νομοσχέδιο αυτό είναι πολλά, γιατί εκείνο που συνέβη σήμερα στη χώρα μας δεν κινείται στα πλαίσια της φυσικής και της απλής λογικής, αλλά στη σφαίρα του παραλόγου

Πλέον, την σκυτάλη ανέλαβαν και οι καθηγητές, αφού πρώτα το πολιτικό προσωπικό της χώρας άνοιξε τον δρόμο.

Σύμφωνα με το lesvospost, σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση δασκάλας δημοτικού σχολείου για την ετήσια σχολική εορτή σε χωριό της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η δασκάλα αποφάσισε η σχολική ετήσια εορτή για το κλείσιμο της χρονιάς να είναι ιδιαίτερη.

Στην θεατρική παράσταση που θα κάνουν τα παιδιά της έκτης του εν λόγω Δημοτικου Σχολείου τα παιδιά θα αλλάξουν…. φύλο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας η δασκάλα αποφάσισε στην θεατρική παράσταση τα αγόρια να ντυθούν με φούστες (κορίτσια) και τα κοριτσάκια με παντελόνια (αγόρια).

Πάντως ένα αγοράκι αντέδρασε αλλά η δασκάλα ανένδοτη του απάντησε πως αν δεν λάβει μέρος στην θεατρική παράσταση δεν θα εκφωνήσει ούτε ποίημα.

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλετε να δομήσετε κύριοι; Δεν πρέπει να περάσει. Η Ελλάδα έχει ιστορία, όσο και εάν κάποιοι θέλουν να την σβήσουν.
(πληροφορίες από pentapostagma.gr)

Στο μεταξύ η Ραχήλ Μακρή, επικεφαλής στο "Μέτωπο Νίκης" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίννωση για το θέμα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή για την δασκάλα στην Λέσβο που ντύνει μαθητές δημοτικού με φούστες: «Γονείς αντισταθείτε στο βιασμό των παιδιών σας!»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δασκάλα στην Λέσβο αποφάσισε να ντύσει με φούστες αγόρια του δημοτικού για την σχολική παράσταση. 
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βιάζει την ψυχή των παιδιών μας για να υπηρετήσει το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας σαν χιονοστιβάδα που παρασύρει όλους τους θεσμούς, τις αξίες, τις παραδόσεις, τα ιερά και τα όσια, το Σύνταγμα και τους Νόμους που κάποτε προστάτευαν το Άβατο της Οικογένειας και της Παιδικής Αθωότητας.
Το Μέτωπο Νίκης, ζητά την απομάκρυνσή της από τα σχολεία τα οποία πληρώνουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι για να διδάσκουν σωστά τα παιδιά μας, αντί να παραβιάζουν τος επιταγές του Συντάγματος. 
Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων, να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την προστασία των παιδιών τους από έναν ακήρυχτο ψυχολογικό πόλεμο κατά της παιδικής αθωότητας και στο δρόμο προς την ενηλικίωση υπεύθυνων Ελλήνων πολιτών. 
Δάσκαλοι που υποσκάπτουν το θεμέλιο του Ελληνισμού — το οποίο υπήρξε πάντα η ελληνική οικογένεια — με πρόσχημα το σεβασμό στην διαφορετικότητα και τις μειοψηφίες πρέπει να διώκονται όταν παραβιάζουν το Σύνταγμα.
Οι επικίνδυνοι πειραματισμοί πάνω στα παιδιά μας, δεν μπορούν να επιβάλλονται με την βία από ανεύθυνους δασκάλους που βγήκαν από σεμινάρια του εθνομηδενισμού και της διαστροφής.
Το Μέτωπο Νίκης, αναλαμβάνει εκστρατεία ενεργοποίησης των πολιτών, γονέων, επιστημονικών, ιατρικών, παιδαγωγικών σωματείων και προσφυγής στις αρμόδιες αρχές για κατάργηση των νόμων Τσίπρα - Καμμένου που απειλούν τη ψυχική υγεία της νέας γενιάς. 

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


Μέτωπο Νίκης 

www.metoponikis.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου