Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ- Η ΚΛΟΠΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

από τον ΑΝΤΩΝΗ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟ*
«Μας μισούν διότι όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, αυτοί έφτιαχναν....

φάτνες». Με μια τέτοια δήλωση-διαπίστωση δεν είναι να απορείς πως σε ένα και μόνο άρθρο μπορούν να χωράνε ο Μεγαλέξανδρος, ο Ιησούς Χριστός, η Μέρκελ, ο Ρότσιλντ, ο Ερρίκος Κίσσινγκερ, η αρχαιολόγος Λιάνα Σουλβατζή, οι Εβραίοι, ο Σημίτης, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, η Ισραηλινοί, οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί, οι Τζιχαντιστές και φυσικά, οι ανησυχίες του αρθογράφου και διεθνολόγου Αντώνη Ι. Γρυπαίου ότι «εάν οι Έλληνες μάθουν την ιστορία τους και το πολιτισμό τους, θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί», εξ ου και οι Σιωνιστές Πλανητάρχες μας πολεμάνε με τόσο μένος.
Αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε το άρθρο με τίτλο «Βασιλικός τάφος και σιωνιστές», το οποίο έχει πηγές τα Αττικά Νέα, Αρχαία Ιθώμη, Ξυπνήστε ρε! και DefenceNet και το οποίο αναδημοσιεύουμε αυτούσιο.

         Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
  --------------------------------------
  «Από το 1956 ήταν γνωστά τα ευρήματα της Αμφίπολης, αλλά υπήρχε απαγορευτικό από τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση…Σήμερα αποφάσισαν να επιτρέψουν, με συμφωνίες άγνωστες, να γίνουν οι ανασκαφές, διότι φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στη Γεωπολιτική! Τώρα λόγω του Σκοπιανού αποφάσισαν οι Κοσμοκράτορες, να  «σκεπάσουν» την ΑΜΦΙΠΟΛΗ.
Η ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπήρξε περιπετειώδης. Το ίδιο ο θάνατός του στη Βαβυλώνα το 323 π.χ. και κυρίως η ταφή του!
Όπως γράφει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Δρ. Νικόλαος Καλογερόπουλος, ‘Άκρως αμφίβολον κατ’ εμέ να έχει μεταφερθεί η σωρός του Μ.Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη (κατά πρόταση της Ολυμπιάδος ως λέγουσι), από την Αλεξάνδρεια-Αίγυπτο, και να μην έχει γράψει κανείς τίποτε για το κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός’.
Δύο μεγάλες προσωπικότητες του πλανήτη, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, πέθαναν σε ηλικία 33 ετών. Και τις δύο αυτές μεγάλες προσωπικότητες, που συγκλόνισαν το πλανήτη, εξαφάνισαν οι υπονομευτές της οικουμένης! Για τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ γνωρίζουμε!
Γιατί πέθανε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 33 χρονών; Τυχαίο, δε νομίζω!
Πολλοί ιστορικοί αναφέρουν ότι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δηλητηριάσθηκε!
Ο νοών νοείτω! Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο Βασιλικός τάφος της Αμφίπολης ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Οι Στρατηγοί του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά και η οικογένειά του, σύμφωνα με τη λογική, θα ήθελαν ο Μεγάλος Βασιλιάς να ενταφιαστεί στη πατρίδα του, και ΟΧΙ στην έρημο Σαχάρα, στην όαση Σίβα, ή στην Αλεξάνδρεια, εκτός εάν ο μεγάλος βασιλιάς είχε αφήσει διαθήκη!
Οι ανασκαφές θα δείξουν! Σύμφωνα με ιστορικούς, ο Πτολεμαίος (Βασιλιάς της Αιγύπτου), μετέφερε το νεκρό Κοσμοκράτορα πρώτα στη Μέμφιδα, και μετά στην Αλεξάνδρεια σε μαυσωλείο.
Το 321 π.χ. σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατο του Αλεξάνδρου, ο Αρριδαίος (Στρατηγός του Μ. Αλεξάνδρου), ολοκλήρωσε τη κατασκευή της αρμάμαξας-νεκροφόρου-σαρκοφάγου, που θα μετέφερε τη σορό από τη Βαβυλώνα, στο μαντείο του Άμμωνα, όπως λέγεται ότι ήταν η επιθυμία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Έλληνες προστατέψτε τα ιερά μας ευρήματα, ιστορικά, & πολιτισμικά κειμήλια, γιατί ως άλλος ΕΛΓΙΝ, θα μας τα πάρουν τα διεθνή αρπακτικά, οι γύπες, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο σύμβουλος των προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, ΑμερικανοΕβραίος και ΓερμανοΕβραίος Ερρίκος Κίσσινγκερ έχει είπει, ‘Εάν οι Έλληνες μάθουν την ιστορία τους και το πολιτισμό τους, θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί’.
Αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν οι Σιωνιστές Πλανητάρχες, επικυρίαρχοι, και παγκόσμιοι εξουσιαστές, να μη γίνουν οι Έλληνες μεγάλοι και τρανοί, γιαυτό το σκοπό πολεμούν τον Ελληνισμό από αρχαιοτάτων χρόνων. Από την εποχή της Εβραϊκής Παλαιάς Διαθήκης, των Ιουδαίων Βασιλέων και των Προφητών της Σιών.
Ο Βασιλικός αυτός τάφος ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ άμεσα από τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι οποίοι δεν θέλουν να έλθει στο φώς τίποτα από τον Μέγα Αλέξανδρο, και την Ελληνική Ιστορία- πολιτισμό, διότι είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους για το Σκοπιανό θέμα, και τη σχεδιαζόμενη από αυτούς, ‘Μακεδονία του Αιγαίου’.
Για να σιγουρευτούν, έστειλαν επάνω τον υπάλληλο ραγιά-Αντωνάκη, για να τους πληροφορήσει σχετικώς, και να του δώσουν οδηγίες πώς να χειριστεί και «θαφτεί» το μέγιστο για τον Ελληνισμό πολιτιστικό ιστορικό αυτό γεγονός. Στο υπουργείο πολιτισμού είναι διορισμένοι όλοι οι δικοί τους. Σας παραπέμπω σε δηλώσεις της Αρχαιολόγου κυρίας Λιάνας Σουλβατζή όπου δήλωσε, «Οι Εβραίοι, ο Σημίτης, ο Πάγκαλος, και ο Βενιζέλος, με σταμάτησαν να ανακαλύψω το τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην όαση Σίβα της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου». Ο Σημίτης-κατά κόσμον Ααρών Αβουρί- έχει τις κύριες ευθύνες για τη κατάσταση της χώρας, και πρέπει να του ζητηθούν ευθύνες από την Ελληνική Δικαιοσύνη, εάν υπάρχει αυτή!
Είτε στην Αίγυπτο βρίσκεται ο νεκρός ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, είτε στην Αμφίπολη, ΑΥΤΟΙ θα τον κλέψουν.
Σιγά μην αφήσουν στα χέρια των Ελλήνων, τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΕΚΕΙΝΟΙ φοβόνται ακόμη και τη σκιά του…
Έτσι έγιναν Κοσμοκράτορες, κλέβοντας τους Λαούς του πλανήτη!
Μας μισούν διότι όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, αυτοί έφτιαχναν φάτνες. Θέλουν τη πατρίδα μας γιατί είναι ευλογημένη χώρα, γιαυτό φέρνουν εδώ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να σβήσουν τον Ελληνισμό, ενώ οι Ελληνικές αρχές κοιμούνται όρθιες, ή είναι εφιάλτες.

Τεκμήρια ότι θέλουν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ νεκρό:
Εάν ο Παρθενών στην Ακρόπολη των Αθηνών, οι Δελφοί, οι Μυκήνες, η Ολυμπία, ο Μινωικός Πολιτισμός στη Κρήτη, κ.λ.π. διεσώθησαν,
αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σιωνιστική Παντοκρατορία δεν είχε τότε γιγαντωθεί. Σήμερα επιχειρείται πλαστογράφηση της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας μέσω Σλάβων των Σκοπίων, και ντόπιων πολιτικών δωσίλογων και εφιαλτών, οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Για ρωτήστε τη Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ εάν είναι ευχαριστημένη με την ανακάλυψη του Βασιλικού τύμβου της Αμφίπολης;
Τώρα προσπαθούν να εκλέξουν σαν Πρόεδρο Δημοκρατίας, έναν άλλο δικό τους Πρόεδρο. Εμείς βροντοφωνούμε, ΟΧΙ άλλον Παπούλια!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ανακατεύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδος, και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Τώρα προσπαθεί να εκλέξει πρόεδρο δημοκρατίας δικό του άνθρωπο, με βουλευτές λαδωμένους…(ΜΜΕ)
Οι εφιάλτες πολιτικοί τηρούν στάση αναμονής για τον τύμβο, την ώρα που οι Σκοπιανοί & Σιωνιστές, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα…
Οι προδότες πολιτικοί θέλουν να αλλάξουν την Ελληνική σημαία, διότι ενοχλεί ο Σταυρός τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, τα αφεντικά τους, και δεν θα θάψουν τα αρχαία ιστορικά πολιτιστικά ευρήματα;
Έφεραν το ρατσιστικό νόμο για να καταστήσουν τους Έλληνες δούλους και θύματα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών!
Πλημμυρίζουν την Ελλάδα με Ισλαμιστές λαθρο-μετανάστες!
Να δείτε που τελικά θα ανακοινώσουν ότι δεν βρήκαμε τίποτε στο τύμβο της Αμφίπολης, ή βρήκαμε τάφο Στρατηγών, και άλλων…
Ήδη ανακοινώνουν ότι ο τύμβος είναι συλημένος!
Γιατί τη μια λένε ότι ο τάφος είναι ασύλητος, και την άλλη ότι υπάρχει πιθανότητα να τον βρουν άδειο;
Γιατί άργησε τόσο πολύ η ανασκαφή; ενώ πανεπιστημιακοί είχαν κάνει γεωμηχανική στατική μελέτη του χώρου από το 2003;
Το μέγεθος του τύμβου της Αμφίπολης είναι τεράστιο, ενώ ο τάφος του Φιλίππου στη Βεργίνα είναι μόλις 40 τ.μ. ο τύμβος της Αμφίπολης έχει 500 μέτρα περίβολο, διακοσμημένος με σφίγγες και λέοντα!
Άρα κάτι μεγάλο συμβαίνει!
Οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δεν επιθυμούν να έλθουν στο φώς νέες πολιτιστικές Ελληνικές ανακαλύψεις διότι τους χαλάνε τα σχέδια που έχουν για τη Βαλκανική.
Η υπηρέτριά τους Σιωνίστρια Μέρκελ έχει λυσσάξει αυτές τις ημέρες να κάνει συνδιάσκεψη των Βαλκανικών κρατών με θέμα την αναγνώριση των Σκοπίων σαν Μακεδονία. Ενεργεί για λογαριασμό των αφεντικών της προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, όπως άλλοτε και ο Χίτλερ! Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και παγκόσμιας κυβέρνησης, διέταξαν τους εφιάλτες «Έλληνες» πολιτικούς να θάψουν το θέμα του Βασιλικού τύμβου της Αμφίπολης, που αποδεικνύει περιτράνως και διεθνώς την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι αχυράνθρωποι «Έλληνες» πολιτικοί είναι πρόθυμοι να θάψουν την Ελλάδα, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αφεντικά τους (ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
Αυτό αποδεικνύεται από τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνουν εναντίον των Ελλήνων, προκειμένου να στείλουν όλο και περισσότερα ποσά στο Σιωνιστικό αφεντικό τους, το Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να αφήσουν το λαό ρακένδυτο, άστεγο, και πεινασμένο.
Με το κόλπο των δανείων, μας παίρνουν τα σπίτια μας, για να τα δώσουν στους εκλεκτούς της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!
Αυτό αποδεικνύεται από τους φόρους, το Ρατσιστικό νόμο, και από τη λαθρομετανάστευση, ώστε να μη αντιδράσει ο Έλληνας στην Ισλαμοποίηση της πατρίδος τους. Προσπαθούν να κάνουν τον Έλληνα δούλο των Ισλαμιστών Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών. Να δείτε που η Βουλή θα αποκτήσει Ισλαμιστές λαθρομετανάστες βουλευτές, όπως και η κυβέρνηση Τζιχαντιστές υπουργούς. Ιδίως ο υπουργός Πολιτισμού θα είναι είτε Σιωνιστής, είτε Ισλαμιστής λαθρομετανάστης, για να καταστραφεί ότι απέμεινε από την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισμό! Απόδειξη αυτού είναι ότι οι Παντοκράτορες κατάστρεψαν την Ελληνική οικονομία, με όργανα τη Goldman Sachs, Moodys, Fitch, Standard & Poors, ΕΛΣΤΑΤ, Τρόϊκα, και άλλους προδότες πολιτικούς.
Τους Σιωνιστές δανειστές των κρατών, επιτελείς της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, διεθνώς τους αποκαλούν Αρπακτικά, γύπες, κοράκια, και ύαινες. Οι δωσίλογοι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι να παράξουν πλούτο για τη χώρα, και δανείζονται συνεχώς από τους Σιωνιστές της διασποράς, δηλαδή από τους γύπες, κοράκια, και ύαινες.
Οι Ισραηλινοί, Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, βράζουν από εθνικισμό, και σε εμάς η παγκόσμια δικτατορία επιβάλλει τακτική προβάτων.
Οι προδότες πολιτικοί δεν έστησαν αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Τα κανάλια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. έπαψαν να αποκαλούν τους λαθρομετανάστες λαθραίους και παρανόμους, αλλά τους προσφωνούν απλώς μετανάστες, τα Τουρκοκάναλα με τη πολιτική τους συνηγορούν να μας σφάξουν σαν αρνιά όλους εμάς τους Έλληνες οι Τζιχαντιστές που κατά κύματα κατακλύζουν την Ελλάδα, και οι Ελληνικές αρχές -σαν αφελείς- τους διασώζουν και περιθάλπουν, ενώ οι αποκεφαλισμοί πάνε σύννεφο στις Ισλαμικές χώρες! Έβαλαν έναν Σιωνιστή διευθυντή της υπηρεσίας μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδος, κατά διαταγή του ΡΟΤΣΙΛΝΤ του παγκόσμιου Δικτάτορα . Δεν υπήρχε κανένας Έλληνας; Διασώζουν και περιθάλπουν τους σφαγείς μας! Όλοι οι υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ γίνανε υπουργοί & Πρωθυπουργοί της «Ελληνικής» Κυβερνήσεως. Είναι κυβέρνηση δωσίλογων που δρουν για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας!
Έλληνες ξεσηκωθείτε, μας κλέβουν την ιστορία μας και το πολιτισμό μας, μετατρέπουν την Ελλάδα σε Ισλαμικό Χαλιφάτο Τζιχαντιστών.
Όπως λένε τα ΜΜΕ, η Ελλάδα ευρίσκεται στο έλεος των λαθροεισβολέων, 200.000 Ισλαμιστές αναμένονται μέσα στο 2015!
Οι Τζιχαντιστές εκπαιδεύονται, και γυρίζουν στην Ευρώπη, μεγάλο είναι το κενό ασφαλείας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Οι Ευρωπαϊκές Σιωνιστικές κυβερνήσεις τώρα καταλαβαίνουν τι μπορούν να κάνουν οι ορδές του Χαλιφάτου, που εξέθρεψαν οι Σιωνιστικές Η.Π.Α. κατά διαταγή της παγκόσμιας Σιων Δικτατορίας!
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απεδείχθη με τις πράξεις του υπαλληλάκος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλέγεται από τον Ελληνικό Λαό, και όχι από τους εφιάλτες βουλευτές μαριονέτες και ορντινάντσες του παγκόσμιου δικτάτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Έλληνες πόσο ακόμα θα φερόμαστε δουλικά ψηφίζοντας τα πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας και Ν.Τ.Π.;
Πόσο ακόμα θα αφήνουμε τα δουλικά τους πολιτικούς του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να μας ντροπιάζουν διεθνώς; Δεν βλέπετε ότι και να κάνουν οι εχθροί της Ελλάδος, η ιερή γή των Ελλήνων δεν τους αφήνει να της κάνουν κακό, και μας δίνει συνέχεια δήγματα για το ποιοι είμαστε;
Έχουμε το DNA των Αρχαίων Ελλήνων, μη το προδίδουμε…
Η ιερή αυτή γη, μας καλεί στο ιερό πατριωτικό καθήκον, να υπερασπιστούμε τα ιερά και όσια των Ελλήνων. Μην τους αφήνουμε άλλο. Οι Σιωνιστές μισούν τη Μακεδονία μας, από τα χρόνια της Εβραϊκής Παλαιάς Διαθήκης, διότι ο Μέγας Αλέξανδρος Βασιλεύς των Ελλήνων, είχε καταλάβει όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής, φυσικά και το Ισραήλ, και οι προφήτες της Εβραϊκής Παλαιάς Διαθήκης στάζουν αίμα και δηλητήριο κατά του Αλεξάνδρου και γενικά κατά των Ελλήνων, και προσπαθούν να μας κάνουν κακό με κάθε τρόπο.
Ποιώ έκκληση προς τους Έλληνες Αρχαιολόγους να λάβουν ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του τύμβου της Αμφίπολης, διότι οι Σιωνιστές της παγκόσμιας δικτατορίας θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν το τύμβο. Μην περιμένουν από τους Σιωνιστές πολιτικούς της κυβέρνησης να λάβουν μέτρα.
Είτε βρεθεί ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, είτε μέλη της οικογένειας του, δεν αλλάζει την ιστορικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και του Ελληνισμού!
Οι εχθροί Σιωνιστές γνωρίζουν πολλούς πολιτικούς & πολεμικούς εχθρικούς τρόπους να σαμποτάρουν τα ιερά ευρήματα και κειμήλια!
Γι’ αυτό εγκατέστησαν Σιωνιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα, την οποίαν στηρίζουν αφελείς και επιπόλαιοι βουλευτές εχθροί του Ελληνισμού, πιστοί στο κόμμα, ΟΧΙ στην Ελλάδα, οι οποίοι εψηφίσθησαν από αθώους και απληροφόρητους Έλληνες ψηφοφόρους.
Το μίσος των Σιωνιστών εναντίον των Ελλήνων ανάγεται από τα αρχαία χρόνια των προφητών του Σιωνισμού. Όπως γράφει στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» της 19ης Αυγ. 2014 ο Δρ. Ησαϊας Κωνσταντινίδης το μίσος αυτό κατά των Ελλήνων αναγράφεται στις προφητείες του Δανιήλ, και στο Κεφάλαιο περί Μακκαβαίων Παίδων, στην Εβραϊκή Παλαιά Διαθήκη, όπου γίνεται αναφορά στο μελλοντικό βασιλιά της Ευρασίας, το Μακεδόνα παντοκράτορα Βασιλιά Μέγα Αλέξανδρο. Όσο η Ελλάδα μας βρίσκεται κάτω από τη Σιωνιστική Δικτατορία, η αλήθεια για το πολιτισμό ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ
Όσον αφορά το ρατσιστικό νόμο αυτός επεβλήθη από την Αμερικανο-Εβραϊκή επιτροπή (AJC), της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης προς τους «Έλληνες» δωσίλογους και εφιάλτες πολιτικούς.
Ο σκοπός είναι να καταστήσουν τους Έλληνες υποτακτικούς των Ισλαμιστών Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών, ώστε να σβήσει η Ελλάς.
Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές του γνωστού Χαλιφάτου, είναι έργο της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, όπως και κάθε κακό που συμβαίνει επάνω στο πλανήτη.
Όλοι οι φόροι που πληρώνουμε (ΕΝΦΙΑ και άλλα χαράτσια), πηγαίνουν κατευθείαν στις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της λαομίσητης παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, (ο ΓΑΠ την έλεγε διακυβέρνηση), για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές για να αποκεφαλίζουν Χριστιανούς. Τέτοια χάλια, και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΔΗΜΑΡ, (βλέπε Μπαρμπα-Φανούρη, Ρεπούση, και άλλους), επικροτούν τους Σιωνιστές πολιτικούς της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ των Σαμαρο-Τούρκογλου, στο ρατσιστικό νόμο, που αναγνωρίζει ΜΟΝΟ τη γενοκτονία-Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Ξέχασαν τις γενοκτονίες των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, (Τουρκία), κατόπιν διαταγών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Τώρα προσπαθούν να βγάλουν Πρόεδρο Δημοκρατίας έναν άλλο υπάλληλο-πιόνι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να συνεχίσουν να κάνουν τις δουλειές τους εις βάρος του Ελληνισμού και της Ελλάδος!
Όταν στο ΥΠ.ΠΟ. διοικούν οι Σιωνιστές ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μη περιμένετε να αποκαλυφθεί η αλήθεια στο τύμβο της Αμφίπολης.
Ότι προλάβαμε να αποκαλύψουμε από το πολιτισμό των προγόνων μας
εκεί μας σταματήσανε, από εδώ και πέρα θα έχουμε για Ιστορία και Πολιτισμό μας, τα γραφόμενα της Εβραϊκής Παλαιάς Διαθήκης, προς μεγάλη χαρά του Αρχιραββίνου Καϊάφα, της Ελλαδικής εκκλησίας, και των άλλων Ιουδαίων & Φαρισαίων της Δ.Ι.Σ. και της Ιεραρχίας (βλέπε απόφαση για αναγνώριση του Ρατσιστικού κατά των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών νόμου)! Τέτοιους Πατέρες έχουμε!
Υπάρχει μεγάλος ΚΙΝΔΥΝΟΣ να κλαπούν τα ευρήματα του τύμβου.
Οι μεγάλοι νεκροί του Ελληνισμού θα διοχετευθούν στα υπόγεια θησαυροφυλάκια των τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (GOLDMAN SACHS), προέδρου της Σιωνιστικής παγκόσμιας δικτατορίας, για να διατηρήσει ο ραγιαδο-Αντωνάκης την εύνοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Τα βράδια που εμείς κοιμόμαστε, αυτοί θα βγάζουν στο εξωτερικό τα ιερά κειμήλια, και στο τέλος θα μας παρουσιάσουν κενούς τάφους.
Θα τα «θάψουν» στα θησαυροφυλάκια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Ενώ οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες επιχειρούν γενοκτονίες Ελλήνων μέσω Ισλαμιστών Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών, και γενοκτονίες Παλαιστινίων στη Γάζα, οι εφιάλτες πολιτικοί ψηφίζουν ρατσιστικούς κατά Ελλήνων νόμους! Ζητάμε άμεση ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, από στόματος Πρωθυπουργού, και του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τον τύμβο! Τώρα ετοιμάζουν ένα νέο Παπούλια, κατά διαταγή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ζητάμε ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να καταστούν υπεύθυνοι θεματοφύλακες των ιερών λειψάνων!
Έλληνες πάντα να θυμάστε ότι οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, ΜΙΣΟΥΝ τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, γι’ αυτό φέρνουν εδώ στίφη Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών, για να σβήσουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
Οι προδότες πολιτικοί έκαμαν το χρέος τους, έκλεψαν, αδίκησαν, σκότωσαν, περιγέλασαν τους πεινασμένους, πολλαπλασίασαν και σκλάβωσαν τους αδυνάτους, οδήγησαν τους Έλληνες σε αυτοκτονίες. Έκαμαν πάλι το χρέος τους.
Για το νέο Ολοκαύτωμα-Γενοκτονία των Ελλήνων (αυτοκτονίες), ποιος νόμος θα μιλήσει;
Δημιούργησαν τις μεγάλες Σατανικές δυνάμεις, Πείνα, Αδικία, Οργή, Κλοπή, Φόνους, Αυτοκτονίες, Ιεροσυλία-Τυμβωρυχία, Εκδίκηση.
Αν αγωνιστείς μπορεί και να κερδίσεις. Αν δεν αγωνιστείς, είσαι ήδη χαμένος!
Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους πολιτικούς, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες, δεν είναι θύμα, είναι συνεργός τους!».
                                Επίλογος
                        ---------------------------
Ευκαιρία για τους Κοσμοκράτορες, και τους Σκοπιανούς η
Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ, για να δώσουνε το όνομα της
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

                                                 Επιμέλεια Κυκλοφορίας

                                                   *ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                              Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου