Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ!

Αγαπητέ κύριε Μπελιτσάκο. 
Το ότι σας εκτιμούμε και σας θεωρούμε φίλο το γνωρίζετε εδώ και δεκαετίες. Την αλήθεια όμως  πρέπει να την λέμε πολύ περισσότερο στους φίλους ακόμη και αν τους πικραίνουμε. Εμείς  χαρακτηρίσαμε ως μεγάλο λάθος σας την συνεργασία σας με τη νέα τοπική εφημερίδα, εσείς όμως είπατε τα  εξής προσβλητικά: "Γνωρίζετε ότι ψεύδεστε με αυτά τα δυσφημιστικά που γράφετε διότι στο κατάστημά σας, σας είπα ότι η σχέση μου με την εφημερίδα δεν είναι οικονομική, δεν είναι δική μου, αλλά όπως και με την εφημερίδα «ΘΟΡΥΒΟΣ», απλώς στέλνω ύλη, και εκεί σταματά η ανάμιξη μου"
Ψύχραιμα λοιπόν να δούμε εάν ψευδόμαστε. Είστε ή δεν είστε βασικός συνεργάτης;
Τι λέει η ταυτότητα της εφημερίδος; Κάτω από το όνομα του διευθυντή Γιώργου Βεργιάννη φιγουράρει πρώτο-πρώτο το δικό σας όνομα. Εσείς τι απαντάτε; Ότι "η σχέση μου με την εφημερίδα όπως και με την εφημερίδα «ΘΟΡΥΒΟΣ», είναι ότι απλώς στέλνω ύλη, και εκεί σταματά η ανάμιξη μου". 
Και στην εφημερίδα "Θόρυβος" ίδια είναι ησχέση σας; Τότε αφού απλώς στέλνετε την ύλη πώς αναγράφεται το όνομά σας ως πρώτου και βασικού συνεργάτη;
Αφού απλά στέλνετε την ύλη τότε γιατί κάνατε διανομή εφημερίδας σχεδόν παντού; Βάζατε τις εφημερίδες παραμάσχαλα και μοιράζατε παντού. 
Μας είπαν λοιπόν συνάδλφοί σας δημοτικοί σύμβουλοι ότι μοιράζατε την εφημερίδα "Η Εβδομαδιαία" και μέσα υπήρχε το παρακάτω φυλλάδιο. Δείτε το. 
Όταν λοιπόν οι συνάδελφοί σας βλέπουν εσάς να τους μοιράζετε το έντυπο που τους προσκαλεί να βάλουν ευχές με μόνο 50 €, δεν δίνετε την εντύπωση ότι προωθείτε την διαφημιστική καμπάνια της συγκεκριμένης εφημερίδας; Δίνετε εντυπώσεις οι οποίες δεν συνάδουν με τον ρόλο ενός Προέδρου του ΔΟΠΑΠ; Όταν δηλαδή βλέπουν το όνομά σας να φιγουράρει ως συνεργάτης της εφημερίδας και οι συνάδελφοί σας σάς βλέπουν να μοιράζετε την εφημερίδα με την πρόσκληση "ελάτε να σας διαφημίσουμε με 50€" εμείς σας συκοφαντούμε ή οι συνειρμοί έρχονται μόνοι τους στους ίδιους τούς συναδέλφους σας;
Ερώτημα υποβάλλουμε και μετά ελάτε να μας επαναλάβετε ότι σας συκοφαντούμε. Εμείς να σας προστατέψουμε θέλουμε διότι σας γνωρίζουμε πάνω από 40 χρόνια!  
Εσείς κύριε Μπελιτσάκο, δεν είπατε στον Βραχιολίδη ότι προτείνατε και ωθήσατε τον εκδότη της νέας εφημερίδας να επεκταθεί στον Χολαργό-Παπάγου και προθυμοποιηθήκατε να τον βοηθήσετε προς αυτό τον σκοπό; Και είχατε λόγους που το κάνατε αυτό; Γιατί ...θέλατε να "χτυπήσετε" συγκεκριμένο τοπικό έντυπο; 
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν το ερώτημα: όλα αυτά είναι συμβατά με τον ρόλο του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ; Εμείς αυτό που είπαμε είναι εφόσον θέλετε να ασχοληθείτε με τις εκδόσεις μπορείτε να το κάνετε μετά την θητεία σας. Όχι παράλληλα. Εκτός και αν μπορείτε να φέρετε...παραμάσχαλα πολλούς ρόλους ταυτόχρονα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου