Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ "ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ"! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΖΟΜΕΝΩΝ!

Απατεωνίσκοι επωφελούνται από τις εορταστικές ημερες και προσποιούμενοι τους εργαζόμενους στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού μπαίνουν στα καταστήματα και λένε "ότι έχετε ευχαρίστηση"! Ο Σύλλογος εργαζομένων εξέδωσε προειδοποιητική ανακοίνωση. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Φέτος όπως και τις προηγούμενες χρονιές εμφανίστηκαν κάποιοι, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την ιδιότητα των εργαζομένων στην καθαριότητα και εν όψει των εορτών, ζητούν «ΔΩΡΟ» και τον οβολόν από τους κατοίκους του Δήμου μας.
Ο Σύλλογος μας καταγγέλλει αυτές τις ενέργειες , δεν καλύπτει αυτά τα άτομα και θεωρεί ότι δεν ανήκουν στους συναδέλφους τους αυτοί οι απατεώνες.
Παρακαλούμε τους κατοίκους να μην ανταποκρίνονται στα αιτήματα αυτών και τους διαβεβαιώνει ότι οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, εργάζονται με φιλότιμο και αξιοπρέπεια, παρ' όλες τις μειώσεις μισθών και προνομίων:
Επ' ευκαιρίας ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Παπάγου -Χολαργού καλές γιορτές, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος, με αλληλεγγύη, ανθρωπιά και καλύτερες μέρες για όλους μας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΓΩΝΗ ΓΕΩΡΓΊΑ                         ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗΣ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου