Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΤΟΝΗ ΜΠΟΧΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ- (ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ)

Αυτή την ώρα...
Έντονη δυσωσμία λες κι έχει ξεχειλίσει βόθρος έρχεται από το ύψος του Σκλαβενίτη μέχρι λίγο κάτω από την εκκλησία. 

1 σχόλιο:

  1. Τη βοϊδοσύνη μην την κλαίεεέεες
    Να την πετιέται !!! (Γιάννης Ρίτσος)
    Η μπόχα απ' το Χολαργό δεν πρόκειται να φύγει, αν δεν επιληφθεί και επί αυτού του θέματος η γνωστή "μελετήτρια" η οποία θα σώσει τον Παπάγο
    Η περί ης ο λόγος προτείνει για τον Παπάγο μείωση του ύψους στα 11m.
    Αν κάποιος θέλει να φτιάξει πιλοτή, τότε δεν θα μπορεί να εξαντλήσει ούτε το μειωμένο σ.δ. που προτείνει η λεγάμενη, διότι :
    Αν το μικτό ύψος κάθε ορόφου είναι 3m., τότε κτίζονται μόνον 2 όροφοι πάνω από την πιλοτή, αφού με 3 ορόφους + πιλοτή έχουμε 4 x 3μ = 12m, δηλαδή υπέρβαση των 11m. Με σ.δ. 0.8 (όπως προτείνει), θα έχουμε δόμηση 400 x 0,8 = 320m2, δηλ. 160m2 ο κάθε όροφος, όση ακριβώς η επιτρεπόμενη κάλυψη. Αλλά το κλιμακοστάσιο καταλαμβάνει 19m2, βάσει του πίνακα της "μελετήτριας". Αρα, τα κατοικίσιμα τετραγωνικά κάθε ορόφου θα είναι 141m2, δηλ. δεν θα εξαντλείται ούτε ο μειωμένος συντελεστής δομήσεως !! Τελικά, προκύπτει σ.δ = 0,7 !!! Να μου ζήσεις κ. "μελετήτρια" !!!
    Φυσικά, δεν "ολοκληρώσαμε" πάνω στη μελέτη. Αύριο θα συνεχίσουμε με το ύψος. Μετά θα ασχοληθούμε με τις σοφίτες. Και μετά με τα παττ άρια. Και μετά, έχει ο Θεός
    Μέχρι τότε θα θυμίζουμε : Τί γίνεται με το μεγαθήριο στην Πίνδου-Βυζαντίου ; Εχει σεβαστεί τους ισχύοντες όρους δομήσεως ή τους έχει παραβιάσει βάναυσα, τους έχει ξεσκίσει ; Και, βεβαίως, έχουν δηλωθεί όλα τα τετραγωνικά στο Δήμο για τη χρέωση των Δ.Τ., Δ.Φ. και ΤΑΠ; Αν θέλετε, και για το χαράτσι του Πολιτιστικού τέλους που εισέπραττε επί χρόνια ο Δήμος του οποίου μέλος της Δημοτικής Αρχής είναι η κ. Πολυκαλά.
    Θα κλείσουμε την "εκπομπή" με 3 ακόμα στιχάκια. Είναι από το παλιό τραγούδι "Οι τρεις καμπαλέρος":
    "Ωωωωωωωω !!!
    Ολόγυρα βουβάλια
    Χιλιάδες κεφάλια
    Στη μέση εσύ !!! "
    Αφιερωμένο εξαιρετικά !!
    https://www.youtube.com/watch?v=wN6s0KrV0Pg

    ΑπάντησηΔιαγραφή