Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΟ!!!ΟΙ ''ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ'' ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!!ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΟΛΕΥ!!!



Οι «θεραπείες» του καρκίνου όχι μόνο δεν γιατρεύουν τον άρρωστο, αλλά... τον στέλνουν κατ’ ευθείαν στον θάνατο!!!

Γιοχάνες Χόλεϊ
Σύμφωνα με μία επίκαιρη ανάλυση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο αριθμός των θανατηφόρων περιστατικών που προκλήθηκαν από καρκινογόνες ασθένειες, στην διάρκεια των επόμενων ετών θα αυξηθεί κατακόρυφα!




Ο καρκίνος του προστάτη στους άντρες, ο καρκίνος του μαστού στις γυναίκες και ο καρκίνος του παχέως εντέρου και στα δύο φύλα ακόμα και σήμερα θεωρούνται από τις πιο συχνές κακοήθεις ασθένειες, παρόλο που είναι γνωστά περισσότερα από 100 είδη καρκίνου, που έχουν δημιουργηθεί από τις πλέον διαφορετικές αιτίες και με διαφορετικές μεταξύ τους συνέπειες.

Κάποιοι κάνουν λόγο για «καρκινική χρεοκοπία», διότι για τις έρευνες επί του καρκίνου ξοδεύονται ετησίως τεράστιοι προϋπολογισμοί και παρόλα αυτά σήμερα πεθαίνουν από τον καρκίνο πολύ περισσότεροι άνθρωποι απ’ ότι συνέβαινε πριν από μισό μόλις αιώνα... Φαίνεται λοιπόν πως η ανθρωπότητα θα τα κατάφερνε καλύτερα, εάν δεν γίνονταν... ποτέ αυτές οι έρευνες! Διότι αποδεικνύεται πλέον στην πράξη, ότι οι έρευνες επί του καρκίνου είναι η πλέον αποτυχημένη προσπάθεια της επιστήμης για όλες τις εποχές!!!

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν, πράγματι, ότι πριν από 100 χρόνια η θνησιμότητα εξαιτίας του καρκίνου καταλάμβανε μόλις την όγδοη θέση, με μόνο 3% περιστατικά επί του συνολικού πληθυσμού. Αντιθέτως, το 2001, ο καρκίνος έφθασε να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση σε θνησιμότητα με 22% περιστατικά επί του πληθυσμού... Σύμφωνα μάλιστα με τις προγνώσεις των ερευνητών περί το έτος 2020 ο καρκίνος θα είναι πλέον και επίσημα η Νο 1 αιτία θανάτου στον γήινο πληθυσμό! Η στατιστική αυτή μας δείχνει, πολύ απλά, ότι στις επιστημονικές έρευνες επί του καρκίνου πρέπει να συμβαίνει κάποιο φοβερό και θεμελιώδες λάθος!...

Στο ειδικό επιστημονικό περιοδικό “Clinical Oncology” (25.03.2009) βγήκε στη δημοσιότητα μία καινούρια έρευνα τριών Αυστραλών καθηγητών, που αφορά το λεγόμενο «ποσοστό επιτυχίας» της μεθόδου της χημειοθεραπείας. Στην έρευνα αυτή αναλύονται στοιχεία από 72.964 ασθενών από την Αυστραλία και άλλων 154.971 ασθενών από τις ΗΠΑ. Το κοινό όλων αυτών των ασθενών: ότι πέρασαν από τη φάση της χημειοθεραπείας. Το ποσοστό αυτών που επέζησαν παραπάνω από πέντε χρόνια μετά την θεραπεία είναι: μόλις 2,3% για τους ασθενείς από την Αυστραλία και μόλις 2,1% για τους ασθενείς από τις ΗΠΑ...

Π.χ. μόνο στις ΗΠΑ αναλύθηκαν στοιχεία άνω των 23.000 ασθενών από καρκίνο του προστάτη. Η βελτίωσή τους: μηδενική... Αλλά και σε ό,τι αφορά το περιβόητο «ποσοστό επιτυχίας», μπορούμε ένα μόνο πράγμα να κάνουμε: να κουνήσουμε το κεφάλι μας με μεγάλη απορία, διότι στις περιπτώσεις γυναικών ασθενών από καρκίνο του μαστού είναι μόλις 1,4%, στις περιπτώσεις αντρών ασθενών από καρκίνο του προστάτη είναι μόλις 1,0%, ενώ σε περιπτώσεις ασθενών από καρκίνο του στομάχου... μόλις 0,7%!

Είναι ή δεν είναι όλα τα παραπάνω επίσημα επιστημονικά στοιχεία υπεραρκετά, για να δείξουν την πλήρη αποτυχία των «θεραπειών» του καρκίνου; Εάν λοιπόν λάβουμε υπ’ όψιν πως εδώ και αρκετές δεκαετίες πραγματοποιείται έντονη ερευνητική δραστηριότητα από τους επιστήμονες στην σφαίρα της χημειοθεραπείας και ξοδεύονται δισεκατομμύρια ευρώ και δολαρίων... Εάν επίσης λάβουμε υπ’ όψιν πως η συντριπτική πλειοψηφία των χρημάτων αυτών συγκεντρώθηκε από φιλανθρωπίες και προσφορές, για να δοθούν σε «ειδικούς οργανισμούς που μάχονται κατά του καρκίνου» και σε «ειδικές έρευνες και μεθόδους»... Τότε καταλαβαίνει κανείς ενώπιον τι τεράστιας απάτης, παγκοσμίου μάλιστα επιπέδου, βρισκόμαστε!!!


[από το βιβλίο του Γιοχάνες Χόλεϊ «Φτάνει πια!»...]

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ησαΐας Κωνσταντινίδης
volcanotimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου