Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ" !

Άλλους τους έπιασαν τα γέλια και άλλους τα κλάματα. Πάντως αυτοί που έδωσαν τα λεφτά τους και μάλιστα σε καιρό κρίσεως μάλλον έκλαψαν. Οι ευχές  που έβαλαν υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι στην τοπική εφημερίδα "Ο Κόσμος γύρω μας", με εκδότη την κοινοτική σύμβουλο Παπάγου κ. Παρίση ήταν...παραμορφωμένες! Θύμιζαν συνοικιακή εφημερίδα που εκδίδεται στο πιο απομακρυσμένο χωριό όπου δεν υπάρχουν ούτε κομπιούτερ ούτε photoshop για επεξεργασία εικόνων. Αφήστε που για λόγους οικονομίας η εκδότης έβαλε χαρτί φθηνό και τα χρώματα βγήκαν όλα υποφωτισμένα! Κοινώς της κακιάς ώρας!
Βρε Χρύσα, αφού αποφάσισες να γίνεις εκδότης και δημοσιογράφος, βάλε τα δυνατά σου! Πάντως σε μένα αν μου έλεγαν να γίνω...εστιάτορας θα προσλάμβανα μάγειρα γιατί αλλιώς θα τα'κανα μαντάρα αν έκανα και τον μάγειρα! 
Ο Χολαργός-Παπάγου λοιπόν με τις παραμορφωμένες ευχές θυμίζει συνοικία το...κλάμα! 
Δείτε και θα καταλάβετε: 
Ο Νικολάου...πρήστηκε! Από το...κακό του Χρύσα;
Ο Γιάννης Κεχρής έχει μεταβληθεί σε...πύραυλο έτοιμος να εκτοξευτεί! Δείτε τον πώς τον κατάντησε η έκδοση!
Η Άννα-Μαρία Τσικρικώνη ενώ είναι πολύ λεπτή και κομψή στο πρόσωπο η ...εφημερίδα την έκανε θεόχοντρη! Λες και την είχε άχτι!
  
Όσο για την κα Μπουφούνου είναι σαν να έχει μαγουλάδες! 
Άντε και του...χρόνου χρόνια πολλά! Με τέτοιες ποιοτικές εκδόσεις στον δήμο μας και μάλιστα από...ειδικούς εκδότες, σίγουρα θα σκίσουμε! 

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕ ΧΡΥΣΑ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΔΟΤΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙ...ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ??? ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ .......... Κ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ Κ ΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΦΤΑ , ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΑΣ ??? ΠΑΡ'ΤΑ ΤΩΡΑ ( ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ) . ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ( !!!!!!!!! ) ΒΓΗΚΕ ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ................... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή