Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΟΥΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!

 ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!
Μετά τον λαό, σειρά έχουν οι ελληνικές τράπεζες. Όλο το σχέδιο της εγκληματικής οργάνωσης "οικονομικοί δολοφόνοι τη Ελλάδος" με τους οποίους συνομιλούν οι πολιτικοί μας ταγοί και στους οποίους υπογράφουν τα πάντα, σειρά έχουν οι ελληνικές τράπεζες. Τα λουκέτα σε  τράπεζες (βλέπε Pro Bank, Εμπορική)  και η απορρόφησή τους από τις 3-4 μεγάλες εναπομείνασες- ζωντανές, ανοίγεται ελεύθερο το πεδίο για την άλωσή τους. 
Οι ελληνικές τράπεζες λυγίζουν και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Μπορείτε να δείτε την αγωνία των υπαλλήλων στο βλέμμα τους. Θα καταλάβετε πολλά. Αν μάλιστα πιάσετε και κουβέντα μαζί τους θα βγάλετε και ...ειδήσεις. Όπως για παράδειγμα αυτό που μας είπε υπάλληλος υποκατάστήματος της Εθνικής Τράπεζας: "Δεν είχαν να μας δώσουν ούτε σαπούνι για να πλύνουμε τα χέρια μας στην τουαλέτα του καταστήματος. τους τελευταίους 6 μήνες! Τώρα, μόλις πριν από μερικές μέρες μας έφεραν"!!!
Στην Εθνική μάλιστα δίνουν σωρηδόν άδειες και υπάρχουν καταστήματα τα οποία λειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό! 
Αυτά καταφέρνουν οι άθλιοι και διαφημιζόμενοι ως οικονομολόγοι πολιτικοί μας. Διαλύουν την οικονομία της χώρας. 
Μετά όμως από τις τράπεζες και εφόσον τις αρπάξουν για ένα ξεροκόμματο οι τοκογλύφοι, σειρά θα έχουν οι ίδιοι οι δωσίλογοι πολιτικοί. Θα τους εξοντώσουν οι κατακτητές κι ας μην το καταλαβαίνουν τώρα. Θα το καταλάβουν όταν πια θα είναι αργά. Θα έχουν παραδώσει τον λαό και την δημόσια περιουσία στους γκάνγκστερς της Ευρώπης πιστεύοντας ότι αυτοί θα περάσουν καλά. Δεν διδάσκονται τίποτε από την ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου