Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Μέγα θέμα προκύπτει για τον Δήμαρχο κ. Ξύδη αλλά και για τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ από τη συνεργασία του τελευταίου με την προσφάτως εκδοθείσα εφημερίδα "Η Εβδομαδιαία". 
Πίσω από την έκδοση αυτή και πίσω από το όνομα του φερόμενου εκδότη, βρίσκεται Χολαργιώτης ο οποίος χρωστάει ένα κάρο λεφτά (από παλαιές του συνεργασίες), στον ΔΑΟΧ και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού! 
Έχουμε δηλαδή το τραγελαφικό φαινόμενο να συνεργάζεται ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ με έναν ο οποίος χρωστάει πολλά χρήματα στην δημοτική υπηρεσία που  είναι επικεφαλής! Αντί να πιάσει από τον γιακά τον οφειλέτη του δήμου και να του πει "δώσε τα λεφτά που οφείλεις στον Δήμο και στην υπηρεσία μου", ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ  αναπτύσσει σχέσεις με οικονομικές προεκτάσεις με τον συγκεκριμένο μεγαλοφειλέτη τον οποίο μάλιστα κάλεσε ο ίδιος να συνεργαστούν στην έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας! 
Το πράγμα γίνεται πολύ πιο σοβαρό αν ληφθεί υπόψη ότι το Πνευματικό Κέντρο έχει ήδη στείλει στην εφορία το χρέος του συγκεκριμένου οφειλέτη και αναμένεται να γίνουν οι διαδικασίες κατάσχεσης των όποιων περιουσιακών του στοιχείων! 
Πρόκειται για σοβαρή υπόθεση την οποία ο κ. Μπελιτσάκος την προσπέρασε επιπόλαια. Φέρεται δε να δηλώνει "άλλο το ένα άλλο το άλλο"! Δηλαδή τι εννοεί; Άλλο το χρέος του συγκεκριμένου, δεν μας ενδιαφέρει αν χρωστάει, ή αν του κάνει κατάσχεση η εφορία, δεν μας ενδιαφέρει αν είναι αξιόπιστος και φερέγγυος, αρκεί ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ να κάνει συνεργασία μαζί του;  Όπως μάλιστα μας ενημέρωσαν, ο αγαπητός καθ'όλα κ. Μπελιτσάκος κράταγε παραμάσχαλα την εφημερίδα "Εβδομαδιαία" και προπαγάνδιζε σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους την προβολή τους με 50 €!
Εμείς ρωτάμε τον Δήμαρχο; Τι λέει για όλα αυτά; Δεν ενδιαφέρει τον Δήμο το μεγάλο απλήρωτο χρέος που έχει αφήσει ο συγκεκριμένος κύριος στον Δήμο; Και μπορεί να αναπτύσσει ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ συνεργασία μαζί του, αντί να του ζητήσει τα λεφτά πίσω; Εκτός κι αν ο κ. Μπελιτσάκος θέλει να κάνει...ψυχικό! Είναι όμως αυτός ο ρόλος του; Νομίζουμε πως όχι. Εκτιμούμε τον κ. Μπελιτσάκο αλλά νομίζουμε ότι έχει υποπέσει σε μεγάλο λάθος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου