Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΕΞΗΝΤΑ ΕΩΣ 100 ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΗΜΗ ΖΩΚΑΡΗ!

Ο γέροντας Κλήμης Ζώκαρης, 80 ετών πια, είναι ο ιερέας στον οποίο προστρέχουν καθημερινά 60-100 Ορθόδοξοι για να ακούσουν τον πνευματικό-χριστιανικό του λόγο και να τον κρατήσουν ως στήριγμα στη ζωή τους. Αυτό που συμβαίνει με τον γέροντα Κλήμη είναι εκπληκτικό! Από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμη και το εξωτερικό προστρέχουν στον άγιο γέροντα (στον Χολαργό) για να ακούσουν ως βάλσαμο τον λόγο του και τις συμβουλές του. Σε καιρό οικονομικής και ηθικής κρίσεως όπως είναι η σημερινή, με τον κόσμο να βρίσκεται συχνά σε ψυχολογικό-ψυχικό αδιέξοδο και πολλές οικογένειες στα πρόθυρα διάλυσης, ο πατήρ Κλήμης είναι ο φωτισμένος ιερέας που δίνει το χχέρι βοηθείας και δείχνει το δρόμο της σωτηρίας στους πιστούς. Είναι ο βράχος που συγκρατεί τα κύματα αδιεξόδου στο οποίο βρίσκονται συχνά οι συνάνθρωποί μας. Η φήμη του έχει φτάσει έξω από τα σύνορα της χώρας γι' αυτό και όλο και περισσότεροι προστρέχουν στον γέροντα Κλήμη.
Παρά το βεβαρυμένο της υγείας του (έχει υποβληθεί σε τετραπλό by pass, έχει και βηματοδότη) ο 80χρονος ιερέας προσπαθεί να ανταποκριθεί στο καθημερινό δύσκολο έργο του. 
Ο Θεός να τον έχει καλά. Προσευχόμαστε γι' αυτόν. 

11 σχόλια:

  1. Σε ποιο Ναο ειναι ????Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα και μέχρι τέλος Αυγούστου κάθε Σάββατο στην ιερά Μονή οσιας Ειρηνης Χρυσοβαλαντου στην Αιδηψο

      Διαγραφή
  2. Γνώρισα οικογενειακώς πρό ετών τόν πατέρα Κλήμη από ένα σοβαρό πρόβλημα μέ συγγενικά πρόσωπα. Είχε τό χάρισμα να "βλέπει" καταστάσεις καί περιστατικά ακόμη καί μέσα από φωτογραφίες προσώπων. Διάβαζε ευχές πρός τήν Αγία Τριάδα καί τόν Ιησού Χριστό μέ πολύ αμεσότητα επικοινωνίας μαζί Τους, καί ήταν σάν να συνομιλούσε μέ τόν ίδιο τον Θεό...Τό καταλάβαινες αυτό ! ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ! Τού έδειχνες πρόσωπα από φωτογραφία καί σού έλεγε " αυτό το πρόσωπο είναι επικίνδυνο γιά μαγείες, φυλάξου" ή ακόμη "αυτή είναι καθηγήτρια φιλόλογος...""αυτός είναι καλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης...". "αυτός είναι αδιάφορος...", κλπ-κλπ. Έχει πολύ αγάπη μέσα του αλλά κάποιοι άνθρωποι μέ την Εξουσία πού είχαν, πολύ τόν ταλαιπώρησαν στήν ζωή του. Έδειξε υπομονή καί ο Θεός τού έδωσε το χάρισμα αυτό γιά να βοηθάει άλλους ανθρώπους από προβλήματα πού είχαν. Τόν ευχαριστώ γιά όλα, καί ο Χριστός να τού δώσει τον Παράδεισο...
    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το γέροντα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΗΜΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας λείψεις γέροντας κλημη !ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό Παράδεισο παπουλάκο μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μειναμε μονοι.Χωριςς βοηθεια!Τωρα;;Τι κανουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή