Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΡΗΣ! Ο ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανάδειξη δημάρχου στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Το αποτέλεσμα του δευτέρου γύρου των εκλογών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ηΑΚΙΒΒΒ του Σπύρου Πανά, έχει αναστραφεί, πράγμα που σημαίνει πως στη διαδικασία της επανακαταμέτρησης προέκυψαν ευρήματα, ικανά να δικαιολογήσουν την αναστροφή του αποτελέσματος της δεύτερης Κυριακής.  

Όπως είναι γνωστό η παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης" (ΑΚΙΒΒΒ),  είχε ζητήσει αμέσως μετά την ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος από το Πρωτοδικείο Αθήνας, επανακαταμέτρηση, αφού οι 12 ψήφοιπου κατεγράφησαν υπέρ του Γρ. Κωνσταντέλλου, εξ αρχής έδωσαν το δικαίωμα της υποβολής αίτησης επανακαταμέτρησης. 

Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και σήμερα ανακοινώθηκε από την ΑΚΙΒΒ, ότι η διαφορά των δώδεκα ψήφων υπέρ της παράταξης Κωνσταντέλλου δεν υφίσταται πλέον και το αποτέλεσμα έχει αναστραφεί.

Το επόμενο βήμα μετά από την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης είναι η ένσταση στο εκλογοδικείο τις επόμενες ημέρες, για την αξιολόγηση των ευρημάτων και την εκδοση της οριστικής απόφασης. 

Η Ανακοίνωση της ΑΚΙΒΒΒ
Ολοκληρώθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων του Β΄ γύρου των Δημοτικών Εκλογών του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, η οποία και δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μας αφού σύμφωνα με τα ευρήματα της επανακαταμέτρησης η ελάχιστη διαφορά που καταγράφηκε στο αποτέλεσμα της Κυριακής της 25ης Μαΐου, όχι μόνον δεν υφίσταται πλέον αλλά και το αποτέλεσμα έχει αναστραφεί.

Θα ακολουθήσει η ένσταση στο αρμόδιο Δικαστήριο όπου θα μελετηθούν και θα αξιολογηθούν όλα τα ευρήματα της επανακαταμέτρησης και θα ληφθεί η οριστική απόφαση για τη Διοίκηση του Δήμου μας για την επόμενη πενταετία. 

Ως σημερινή Διοίκηση του Δήμου αλλά και ως παράταξη, σεβόμενοι το έργο και την κρίση των δικαστικών αρχών, θα εφαρμόσουμε πλήρως τις αποφάσεις των Δικαστηρίων που θα κρίνουν το μέλλον της πόλης μας. Έως τότε καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του Δήμου να λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων και όχι τον πόλεμο των εντυπώσεων.  

vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου