Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

"ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ"! ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ο "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" (τεύχος 516) Ιουνίου. 
"Αποστολόπουλος ο τροπαιοφόρος" τιτλοφορείται το πρώτο θέμα της εφημερίδος με αναφορά στην επιβλητική νίκη του Ηλία Αποστολόπουλου απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο Κώστα Τίγκα, την 2η Κυριακή των δημοτικών εκλογών. Στην 3η σελίδα της εφημερίδος γίνεται αναφορά στα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται, τόσο από τον συνδυασμό του Ηλία Αποστολόπουλου όσο και από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις. Με την απαραίτητη διευκρίνηση ότι τα οριστικά αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο μπορεί να επιφέρουν κάποιες αλλαγές στη σειρά των συμβούλων, δηλαδή να δούμε άλλους στην θέση όσων γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, να εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι. Ρεπορτάζ για τις δημοτικές εκλογές με τις δηλώσεις που έκαναν αποκλειστικά στην εφημερίδα μας οι δύο μονομάχοι του 2ου γύρου (Αποστολόπουλος-Τίγκας), καθώς και αφιέρωμα στα πρόσωπα που ανανεώνουν κατά 50% τη σύνθεση του νέου ΔΣ Παπάγου, θα βρείτε στη σελ. 7. 
Στην 3η σελίδα του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" υπάρχει ρεπορτάζ για το εγκαταλειμμένο σχολείο της οδού Κλειούς στον Χολαργό το οποίο έχει γίνει εστία μόλυνσης και στέκι ναρκομανών! 
Στις άλλες σελίδες της εφημερίδος κυριαρχεί το μείζον θέμα της συγχώνευσης του 1ου και 6ου δημ. σχολείων Χολαργού με τις παρεμβάσεις της Ένωσης Γονέων, του Κώστα Τίγκα, του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου και το ψήφισμα του ΔΣ Παπάγου-Χολαργού (σελ.6). 
Ρεπορτάζ από τη συνάντηση Ελλήνων Λογοτεχνών και Φίλων του Ελαφρού Τραγουδιού θα διαβάσετε στην 2η σελίδα, ενώ πολλοί νεοκλεγέντες (και όχι μόνο) δημοτικοί σύμβουλοι στέλνουν τις ευχαριστίες τους προς τους ψηφοφόρους τους μέσω της εφημερίδας μας. 
Ο "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής" διανεμήθηκε με τα ΕΛΤΑ στους συνδρομητές του, διανεμήθηκε στις επιχειρήσεις-καταστήματα της περιοχής, στον Δημοτικό Μέγαρο Χολαργού, στο αντίστοιχο του Παπάγου, ενώ μπορείτε να τον βρείτε στα ΚΕΠ Χολαργού (από αύριο και στου Παπάγου).

1 σχόλιο: