Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ

«ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Ούτε το σκανδαλώδες κλείσιμο της Βουλής το οποίο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρώτοι καταγγείλαμε , ούτε η ύποπτη συγκάλυψη που προσφέρει η ΝΔ, θα προστατεύσουν το ΠΑΣΟΚ και τον όποιον πολιτικό του, από τις ποινικές ευθύνες για το θέμα των υποβρυχίων.
Επίσης ζητάμε να δοθούν στη δημοσιότητα οι 200 σελίδες αναφοράς που κατατέθηκαν στη Διεθνή Διαιτησία, με απαίτηση 7 δις υπέρ του ελληνικού δημοσίου και τις οποίες η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου κρύβει επιμελώς».

4 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΕΡΕΝΣ! ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέρενς τσακισέ τους! Κάντους να τρέχουν να κρυφτούν οι Σαμαροβενιζέλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως το χάρηκα πολύ με την επερώτηση που τους έκανες με το σήμα-μαϊμού της εθνικής ομάδας που δεν είναι ελληνική σημαία που κοιτάζει τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών.

    Έκανες τους λάτρεις του σήματος-μαϊμού της εθνικής ομάδας που είναι οι συστημικοί μνημονιακοί κατοχικοί σαμαροβενιζέλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι να χάσουν τον ύπνο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O TΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΦΟΡΑΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ-ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! ΞΙΔΑΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή