Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; 19ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!

Τα επεισόδια είναι αλλεπάλληλα, γεγονός που δείχνει ότι η παγκόσμια κρίση (ηθική, οικονομική) έχει δημιουργήσει και περισσότερες ψυχασθενείς μέσα στις οικογένειες. Πρόσφατα είχαμε την άγρια δολοφονία μάνας από τον γιο της. Τώρα, όπως διαβάζουμε από το tribune.,gr 19χρονος με ψυχολογικά προβλήματα  μαχαίρωσε τη μητέρα του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική στη Ρωσία.
Ο 19χρονος υπενθυμίζεται ότι μαχαίρωσε πολλές φορές τη μητέρα του...

μέσα στο ξενοδοχείο Sofitel του αεροδρομίου, μπροστά στα έντρομα μάτια του 10χρονου αδερφού του, με τη γυναίκα να σώνεται από την επέμβσαση των υπαλλήλων του ξενοδοχείου που άκουσαν τις κραυγές.
Η 38χρονη μητέρα ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή της και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ ο 10χρονος γιος της σε κατάσταση σοκ έχει μεταφερθεί στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Η οικογένεια από την Ρωσία είχε έλθει στην Ελλάδα για την έκθεση γούνας που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου.

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΕΣ , ΤΟΣΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ,ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ "ΒΑΡΑΕΙ" ΚΟΚΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή