Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ!!!



Μετά από ενάμιση ολόκληρο μήνα, το ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου διαψεύδει δημοσίευμά μας με τίτλο "ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ"! ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!", δείτε το εδώ (δείτε το εδώ)
Το γεγονός ότι το δημοσίευμά μας γράφτηκε πριν από ενάμιση μήνα και η διάψευση έρχεται τώρα, μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει και να σας κάνει να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. 
Αυτό όμως που έχει σημασία είναι το απαράδεκτο ύφος και η αγοραία...

φρασεολογία που χρησιμοποιεί ο "ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου" σε βάρος της εφημερίδας μας. 
Διαβάστε την απάντησή του και η δική μας απάντηση-καταπέλτης θα δοθεί σε άλλη ανάρτηση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου
                            Αντίσταση | Αλληλεγγύη | Ανατροπή 
H ΟΜ Σύριζα Χολαργού – Παπάγου σε απάντηση στο κατάπτυστο και ανυπόστατο δημοσίευμα της Εφημερίδας Παρατηρητή, με τίτλο «Σκάβουν το λάκκο του Περικλή Ζήκα ……» υπερασπιζόμενοι  την πολιτική τους θέση και την εν γένει σχέση της αριστεράς με τα κινήματα, καταγγέλλουν το δημοσίευμα ως ψευδές, κακόβουλο και συκοφαντικό, όχι μόνο για το μέλος κ. Γιώργο Τασιό, αλλά και για το Δίκτυο Πολιτών.
Ο Σύριζα στήριξε στις  προηγούμενες δημοτικές εκλογές το Δίκτυο Πολιτών σαν ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο κ. Περικλή Ζήκα,  τον οποίο ουδέποτε αμφισβήτησε. Το δημοσίευμα είναι ύποπτο και αγγίζει τα όρια της πολιτικής αλητείας, αφού προσπαθεί όχι μόνο να σπιλώσει αξιόλογα μέλη του Σύριζα αλλά και να ρίξει σκιές στις σχέσεις του Σύριζα με το Δίκτυο Πολιτών.
Η Σ.Ε. της ΟΜ Χολαργού Παπάγου

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ 36% !!

    ΛΕΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΟΝΟ 150000 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ;

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήκο,Ζήκο είσαι εδώ;;; Στα διάλο... Ζήκο και Ζήκο! Ηταν ''στας γενικάς αποθήκας'' και έψαχνε κονσέρβα με αμπελόφυλλα... ''σπίρτο'' ο Ζήκος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ συριζα χολαργου-παπαγου γραφει ο αγραμματος............

    θα μου πεις, εδω νομιζει οτι ΤΟ καπη χολαργου-παπαγου ειναι ΤΑ καπη χολαργου-παπαγου...

    μακη περιμενουμε τον καταπελτη σου για να ΚΛΑΣΟΥΜΕ στο γελιο ρε φιλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ Παπάγου Χολαργού είναι ένα καφενείο απροσάρμοστων ανθρώπων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες . Η περιοχή μας έχει γίνει μπουρδέλο από τις καθημερινές ληστείες και εισβολές λαθρομεταναστών σε σπίτια χιλιάδων δημοτών και αυτοί χτενίζονται .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ,ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΟ-ΠΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΕΣ , ΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΕΣ, ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ,ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ , ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ;
    ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ;

    ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ :

    "ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΕΞΗ , ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΜΕ"

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ;

    Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΛΑΝΟ-ΠΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ .

    ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ Β' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2011 ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 6-7% .

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ !

    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ .....ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ !!!

    ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ , ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΤΡΥΠΕΣ ,.....ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ,..... ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ,ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΠΗΔΑ ΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ......ΝΑΙ.......ΘΕΛΩ......ΑΧΧΧΧΧΧΧ........ΜΩΡΟ ΜΟΥ.......ΝΑΙ.....ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...........!!!!
    ΑΧΧΧΧΧ ΝΑΙ..........ΜΩΡΟ ΜΟΥ .......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ..........ΔΩΣΤΟΝ ΜΟΥ .............!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι στηρίζουν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στηρίζουν κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικούς του ΚΕΡΑΤΑ . Όσοι στηρίζουν τον ΤΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν ανθέλληνες και Τουρκόγυφτους πολιτικούς οι οποίοι θα διαμελίσουν την Ελλάδα αφού πρώτα δώσουν ιθαγένεια σε 3.5 εκατομμύρια ιαλαμοφασίστες . Η Ελλάδα σήμερα έχει γεμίσει με αμέτρητους γκιαούρηδες και κλεφτρόνια που είναι ανάξιοι για κάτι καλλίτερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή