Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΗΓΕ Ο 38ΧΡΟΝΟΣ-ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του φονιά του 38χρονου κατοίκου Αγίας Παρασκευής, που πριν από 2 μέρες έχασε τη...

ζωή του με τον πιο φρικτό τρόπο: 5 μαχαιριές κυριολεκτικά τον...σούβλισαν και μία από αυτές ήταν η μοιραία για τη ζωή του! 
Το θύμα δεν βρέθηκε τυχαία στον χώρο, ούτε διαπληκτίστηκε ξαφνικά με κάποιον τυχαίο μέσα στο δασάκι. Είχε πάει σε προγραμματισμένο ραντεβού. Και δυστυχώς ήταν το τελευταίο ραντεβού, η συνάντησή του με τον θάνατο! 
Λέγεται ότι τον είχαν δει να κάνει βόλτες στο άλσος λίγο πριν το άγριο φονικό. Προφανώς, το θύμα είχε φτάσει νωρίτερα στο ραντεβού. Τι συνάντηση όμως μπορεί να ήταν αυτή; Προγραμματισμένο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή δεν τα...βρήκαν σε κάτι και προέκυψε στην πορεία; 
Η δολοφονία του 38χρονου ίσως να μην ήταν προσχεδιασμένη, μπορεί όμως να υπήρχε ως έσχατο ενδεχόμενο στο μυαλό του φονιά. Γι' αυτό είχε φροντίσει να πάρει και μαχαίρι μαζί του. 

Το γεγονός ότι το μαχαίρι βρέθηκε στο σημείο του φόνου, μάλλον δείχνει ότι ο δολοφόνος είχε σκεφτεί και το ενδεχόμενο η συνάντησή του με το θύμα να κατέληγε σε εκφοβισμό του θύματος, ίσως όμως να μην υπολόγιζε το φόνο! Όταν άφησε αιμόφυρτο τον 38χρονο να σπαράζει στο έδαφος και γεμάτο αίματα, πιθανόν φοβήθηκε, πέταξε το μαχαίρι κι έτρεξε να εξαφανιστεί. Κάτι που δείχνει ότι μάλλον δεν πρόκειται για σεσημασμένο δολοφόνο. 
Μήπως ο φόνος είχε να κάνει με ναρκωτικές ουσίες; 
Το ανθρωποκτονιών εξετάζει όλα τα ενδεχομένα! 

2 σχόλια: