Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;

Αν πράγματι ισχύει η παρακάτω είδηση που δημοσιεύει το lykavitos.gr και υιοθετεί το eglimatikotita.gr, καταδεικνύεται το μπάχαλο που υπάρχει στην κυβέρνηση με τις συνιστώσες του. Αυτή η κας Χριστοδουλοπούλου είναι επικίνδυνη!
Ιδού τι αναφέρει το ρεπορτάζ:
Ξετυλίγεται το κουβάρι μετά το σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της διαταγής για τους λαθρομετανάστες.............  

Όπως αποδεικνύει νέο ενημερωτικό σημείωμα που έγινε γνωστό πριν από λίγο, και  το οποίο φέρει την ημερομηνία 4 Μαρτίου του 2015, τελικά πίσω από όλη αυτή την ιστορία “κρύβεται” η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.


Σε αυτό το σημείωμα, αναφέρεται ότι «στις 3-3-15, από τον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, κατόπιν επικοινωνίας παρέμβασης της κυρίας Σπαθανά με σκοπό την υλοποίηση και εναρμόνιση με τη νέα πολιτική του Υπουργείου Μετανάστευσης, απεστάλη νεότερη διευκρινιστική διαταγή».

Συνεπώς, σύμβουλοι- συνεργάτες της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής,  Τασίας Χριστοδουλοπούλου έδωσαν την οδηγία για σύνταξη της διαταγής.

Στο εν λόγω σημείωμα, επισημαίνεται επίσης ότι «Στην ως άνω διαταγή ουδόλως αναφέρεται ότι θα ανοίξουν τα σύνορα ή θα κλείσον τα κέντρα κράτησης».

Επίσης, αναγράφονται τα σημεία συζήτησης της σύσκεψης στις 18-2-15, όπου διαπιστώνονται οι «γραμμές» για τα κέντρα κράτησης και τους νεοεισερχόμενους, όπως έγινε και με το κοινό δελτίο Τύπου Πανούση- Χριστοδουλοπούλου στις 17 Φεβρουαρίου.

Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργος Νίτσας και κ. Εμμανουήλ Κατριαδάκης, γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Α. Μαυρόπουλο και δύο σύμβουλοι της αναπληρώτριας υπουργού αρμόδιας για την Μεταναστευτική Πολιτική, η κυρία Ελένη Σπαθανά και η κυρία Γεωργία Σπυροπούλου.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο κ. Πανούσης φέρεται να ζήτησε η σύσκεψη να συνεχιστεί στο γραφείο του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας διότι είχε και άλλο σημαντικό ραντεβού.


Στη συνέχεια λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήθηκαν όσα αναφέρονται στην χθεσινή διαταγή και η συνεργάτης της κυρίας Χριστοδουλοπούλου έδωσε το «οκ» για να συνταχθεί το έγγραφο, το οποίο χτες κοινοποιήθηκε με εντολή του υποστράτηγου κ. Νίτσα και σήμερα ανακλήθηκε με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.


Ας θυμηθούμε τις ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ δηλώσεις της..που πέρασαν στα «ψιλά..».. για να καταλάβετε ποια είναι η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.






Δείτε το νέο έγγραφο

27 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΚΤΡΟΜΑ . ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σας ρε προδότες τουρκόγυφτοι πράκτορες της Άγκυρας . Εάν δεν ξεσηκωθούμε οι ισλαμιστές θα κάψουν την Αθήνα σε λίγο καιρό . Οι συνηστώσες του Σύριζα έχουν τέτοιο μίσος για την Ελλάδα που δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο . Μια ζωή οι αριστεροί ήταν προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τις καταχρήσεις με τους αλλοδαπούς,έσπασε έτσι.Ε,με το ''αγριο'' σεξ και όταν είσαι αχόρταγη αυτά παθαίνεις.Τα μούτρα σου γίνονται ''πλισέ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα το πρωί κοντά στην Πατησίων σε ένα ακατόικητο σπίτι λαθρομετανέστες της Αμυγδαλέζας έσυραν ια της βιας τρείς μαθήτριες με σκοπό να της βιάσουν . Από τις σπαρακτικές φωνές των μικρών κοριτσών Έλληνες ναρκομανείς από παρακείμενο εγκαταλελειμένο σπίτι έσωσαν τα τρία μικρά κορίτσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γίνετε ρε παιδιά στην Αθήνα τι αίσχος είναι αυτό . Θέλουν να μας διώξουν όλους από την Αθήνα . Ποιος πράγματι κρύβεται πίσω από όλα αυτά . Γιατί φέρνουν εκατομμύρια ισλαμιστές στην πατρίδα μας . Γιατί αυτή η βρωμερή και σιχαμένη αριστερά τους προωθεί μέσα στα σπίτια μας , Έχουν σκοτώσει κακοποιήσει και ληστέψει όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες και κανείς δεν μιλάει . Αριστεροί Γενίτσαροι Γιουσουφάκια του Αλή Πασά ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι θολοκουλτουριάρηδες ψευτοδιανοούμενοι της αριστεράς πράκτορες της σιωνιστικής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ συστηματικά και μεθοδευμένα αλλοτριώνουν την γλώσσα μας την ιστορία την θρησκεία και τις ιερές παραδόσεις του Έθνους μας . Ο κίνδυνος είναι μεγάλος οι καιροί έσχατοι οι ορδές των βαρβάρων που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας μαζί με το δυσβάσταχτο χρέος που κανείς δεν γνωρίζει υποθηκεύουν το μέλλον του Γένους μας . Η ΕΛΛΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ . ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΕΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η συγκεκριμένη κυρία δεν επιλέχθηκε τυχαία σε αυτήν την θέση όσο αφορά τους λαθραίους . Μισεί την Ελληνική φυλή και είναι μέρος μιας σκληρής σταλινικής σιωνιστικής οργάνωσης του ΚΚΕ μλ .Έχουν πάρει μέρος αμέτρητες φορές σε λεηλασίες και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας . Πριν από λίγα χρόνια αυτή η συμμορία μαζί με τους αληταράδες τουρκόγυφτους του ΑΚΕΛ πυρπόλησαν το Μνημείων στον Άγνωστο Στρατιώτη και ξυλοκόπησαν τους Εύζωνες . Η κυρία αυτή είναι υφυπουργός μετανάστευσης και στο γραφείο της δεν υπάρχει η Ελληνική σημαία . Επάνω στο γραφείο της γνωρίζουν ΟΛΟΙ ότι έχει μια κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο . Το μίσος της για την Ελλάδα είναι θανατερό . Αυτό το ελεεινό υποκείμενο θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την χώρα μας που τόσο μισεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ . ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι στην ξένη ακρίδα όχι στα σκοτεινά σχέδια των ισχυρών της Γης που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα ελεεινό προτεκτοράτο ελεγχόμενο από τους Τούρκους . Έξω όλοι οι ισλαμοφασίστες από την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τον Χολαργό σε λίγα χρόνια γκέτο θα τον κάνουν . Όλος ο υπόκοσμος και τα κακοποιά στοιχεία από όλες τις φυλακές της ασίας εδώ θα έρθουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή η ''κυρία'' είναι αυτή που κατηγορούσε τους Ήρωες Λιμενικούς,δολοφόνους...!Αυτή η ''κυρία''θέλει να παράσχει σε κάθε λαθροέποικο,την Ελληνική Ιθαγένεια.Η ''κυρία'' αυτή,μαζί με μία άαααλλη ''καλή κυρία'' δικηγόρο στο επάγγελμα,έχουν από κοινού αναλάβει την νομική υπεράσπιση των λαθρομεταναστών που δολοφονούν και βιάζουν Ελληνες πολίτες,παρουσιάζοντας και πλαστογραφημένα ''χαρτιά'' ό,τι δήθεν είναι ανήλικοι,για να πέσουν στα μαλακά!Αυτή η ''κυρία'' θέλει να επιβάλλει τα δικά της συμπλέγματα,σ' εμάς τους Έλληνες και κατηγορεί για ρατσισμό,όσους από εμάς αντιδρούμε,στα ανθελληνικά σχέδια του ΣφΥΡΙΖΑ!!Και όλα αυτά τα σχέδια θα τα εφαρμόσει,γιατί γνωρίζει καλά ό,τι σε αυτή την χώρα,ουδείς από την δική της ''φάρα'' δεν θα κατηγορηθεί ΠΟΤΕ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και δεν θα επιβληθεί σε αυτές τις ''πολιτικές κάμπιες'',η εσχάτη των ποινών!!!Αυτή λοιπόν,η ''κυρία'' είναι '' Άχθος Αρούρης'' για την Πατρίδα μας την Έλλάδα!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄ (Υ.Γ. Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να είναι ηλίθιοι...!Απλά μερικοί κάνουν κατάχρηση του δικαιώματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή η πατσαβούρα είναι δόλια & επικίνδυνη για τους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα τελευταία χρόνια 350.000 χιλιάδες Ελληνόπουλα έχουν διωχθεί από την Πατρίδα μας μέσα από ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης του Γένους των Ελλήνων . 350.000 ψυχές ο ανθός της Ελλάδας διώχτηκε από την προηγούμενη διεφθαρμένη κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά Τούρκογλου . Σήμερα η αριστερή σιωνοστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ΣΥΝΟΔΟΣ των ΛΥΚΩΝ με εντολή των ισχυρών της Γης έχουν ανοίξει τα σύνορα με αποτέλεσμα περισσότεροι από 3.500.000 εκατ. ισλαμιστές απειλούν με αφανισμό την Πατρίδα μας . Η σημερινή σταλινική συμμορία που ξεγέλασε τπν λαό και άρπσξε την εξουσίσ είναι ο Εφιάλτης που θα αφανίση την Ελλάδα εάν τους αφήσουμε . Να ξέρουν τα σταλινικά απόβλητα ότι η ΦΛΟΓΑ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΟΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποιος πρέπει να πεί σε αυτή την ''ειδήμονα'' την Χριστοδουλοπούλου ότι υπάρχει καταλυτική διαφορά μεταξύ της Υπηκοότητας και της Ιθαγένειας.Ορίζουμε Υπηκοότητα:Ο νομικός και πολιτικός δεσμός,που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους,με το κράτος αυτό! Ορίζουμε Ιθαγένεια:Ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη...ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΕΘΝΟΣ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ!!! Και ερωτώ,τα αλμπάνια,τα πακιστάνια και τα τζιχάντια γενικώς,ΑΝΗΚΟΥΝ σε αυτό το ΕΘΝΟΣ,για να δικαιούνται την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ;;; ΌΧΙ !!!Η πρόθεση λοιπόν αυτής της ''απερίγραπτης κυρίας'' είναι τόσο ξεκάθαρη,όσο και ύπουλη για την πατρίδα μας και για την Ελληνική φυλή, που πλέον κινδυνεύει να αφανιστεί και εκμηδενιστεί όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία μας!Ζοφερό το μέλλον και πρέπει να εμποδίσουμε αυτές τις ''σκοτεινές ιδιοφυϊες''να ολοκληρώσουν τον ''σκοπό'' τους!!! ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ 'ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ'......ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ.....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΜ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εγω ξερω ένα,ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Προβατα ξυπνηστε,οσο υπαρχουν προβατα,θα υπαρχουν λυκοι..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο ρε παιδιά,μπράβο στο Αρκαδα,στο Περήφανο αετό,στο Ανδρόνικο,στο Μένιππο,και σε όλα τα αλλα ''ανώνυμα'' παλικάρια.Μπράβο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στην Αθήνα αυτές τις ημέρες οι λαθραίοι της αμυγδαλέζας λεηλατούν το κέντρο . Οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της περιοχής τρέμουν για την ζωή τους . Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ να κάψουν πάλι την ΑΘΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΚΑΔΑ . Η ΦΛΟΓΑ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ . ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλοι εμείς που μέσα μας καίει η φλόγα για ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ πρέπει να βρεθούμε σε μια Πατριωτική Σύναξη και ΣΥΝΤΟΜΑ . Είμαστε πολλοί . ΑΛΕΑΝΔΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρέπει και άλλοι να αρχίσουν να γράφουν εδώ μαζί μας δυο λόγια για την Πατρίδα μας . Ιδίως νέα παιδιά Ελληνόπουλα . Αλλιώς θα γίνουμε σύντομα πρόσφυγες στον τόπο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΚΑΛΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή