Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΕΥΡΩ ΤΡΟΦΕΙΑ!

Στην κυριολεξία κατασυκοφάντησαν τους εργαζόμενους της ΔΕΗ με τα περίφημα 6 ευρώ αύξηση για τροφεία που ανακοίνωσε η Διοίκηση της ΔΕΗ! Αφέθηκε λοιπόν να εννοηθεί ότι τα 6 ευρώ για τον κάθε...

εργαζόμενο θα τα πληρώσει ο καταναλωτής μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!
«Ψέματα», φωνάζουν οι εργαζόμενοι και συνεχίζουν: «Τα 6 ευρώ τα πληρώνει η Διοίκηση της ΔΕΗ μέσα από τα κέρδη τα οποία έχει δεν τα πληρώνει ο πολίτης. Για ποιο λόγο να μην ανταμείψει τους υπαλλήλους της η Διοίκηση δίνοντας ένα ελάχιστο μέρος από τα κέρδη της ως τροφεία; Αλλά και ο καταναλωτής να επιβαρυνόταν με τα τροφεία των εργαζομένων της ΔΕΗ, πάλι ψέματα λένε οι διακινητές τέτοιων πληροφοριών. Αφού είναι γνωστόν ότι το 51% της ΔΕΗ ανήκει στο Δημόσιο. Το υπόλοιπό 49% ανήκει στους ιδιώτες. Άρα, αν επιβαρυνόταν ο καταναλωτής με τα τροφεία των εργαζομένων, θα επιβαρυνόταν για το 51% των 6 ευρώ και όχι για όλο το ποσό όπως ψευδώς διαρρεόταν»!


Τελικά, η Διοίκηση της ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι τα 6 ευρώ τροφεία θα πάνε μόνο υπέρ εκείνων των εργαζομένων της ΔΕΗ που εργάζονται σε ορυχεία! Τρέχα γύρευε δηλαδή. Μόνον ο ντόρος η φασαρία και η συκοφαντία σε βάρος των υπαλλήλων της ΔΕΗ έπιασε τελικά τόπο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου