Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

SIMONE LE BARON: ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, Μ' ΕΚΑΝΕ Ν' ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Να ακούτε και να μαθαίνετε από τη σκέψη της σπουδαίας Simone Le Baron (επικεφαλής του νεο φιλελληνισμού). Δείτε τι έγραψε μόλις πληροφορήθηκε το φονικό στον Χολαργό:

"Την περασμένη εβδομάδα, πήγα για πρώτη φορά σε αυτή τη γειτονιά, πέρασα με τα πόδια εκεί κοντά, στην Κύπρου για να πάω Παπάγου. Είπα στους φίλους μου ότι αυτή η συνοικία είναι πολύ ωραία, άκουγα τα πουλιά, έβλεπα τη φύση "μάλλον εδώ, δεν υπάρχει εγκληματικότητα και είναι ακόμα...


 όπως παλιά" τους είπα. Τώρα που διαβάζω αυτή την είδηση συνειδητοποιώ πόσο εγκληματική είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία έφερε στην ήσυχη παλαιά Ευρώπη τον "αμερικάνικο όνειρο" (the american dream)... Η λύση είναι μία: διάλυση της ΕΕ. Περίμενα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (αυτό περίμενε κι η Μαρίν Λε Πεν) να πάρει διαζύγιο απ' αυτή την ένωση για να ακολουθήσουν όλα τα άλλα μέλη. Δεν το έκανε, δεν θα το κάνει, δεν θα αλλάξει τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι μας κοροϊδεύουν όλοι οι πολιτικάντηδες κι ότι οι λαοί της Ευρώπης είναι σκλαβωμένοι, δεν έχουν κανένα δικαίωμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου