Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ...ΣΟΚΑΡΕ ΠΟΛΛΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΝ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε απαντητική επιστολή από τον επικεφαλής των 8Προτάσεων, Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, αναφορικά με τον τρόπο που ψήφισε τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο ως Συμπαραστάτη του Δημότη, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Θυμίζουμε ότι ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, όπως και ο έτερος σύμβουλςο της παράταξης, Νίκος Στάππας δεν πέρασαν από το παραβάν αλλά ψήφισαν φανερά τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο.
Στα περισσότερα η απάντησή του...

Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη 
Σχετικά με το άρθρο σας «Απίστευτη ενέργεια του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου  σόκαρε πολλούς» θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τον Νοέμβριο η διαδικασία στο δήμο μας, για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, δηλώσαμε ευθαρσώς και κατηγορηματικά ότι εμείς ως παράταξη, δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στον θεσμό ως εργαλείο δημοκρατίας και προστασίας του πολίτη. Δηλώσαμε ευθαρσώς και κατηγορηματικά ότι προκειμένου να συμπληρωθεί η απαιτούμενη αυξημένη πλειοψηφία των 20+2 ψήφων του δημοτικού συμβουλίου, θα ψηφίζαμε την πρόταση της δημοτικής αρχής, που κατέχει τις 20 έδρες. 
Καταγγείλαμε δύο φορές τον δήμαρχο που με τις μεθοδεύσεις του και την δήθεν ουδετερότητα του, στερούσε τους δημότες από ένα θεσμό, που θα μπορούσε να τους προσφέρει ουσιαστικές και σημαντικές υπηρεσίες. 
Τελικά οι καταγγελίες μας και οι πιέσεις μας έπιασαν τόπο. Ο Δήμαρχος αναγκάστηκε μετά από τρεις μήνες, να κάνει συγκεκριμένη δημόσια πρόταση και να πείσει τους δημοτικούς του συμβούλους. 
Θα ήταν για μας πραγματικά παράλογο και ανακόλουθο να μην ψηφίσουμε την πρόταση της πλειοψηφίας. 
Εμείς όπως θύμισα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, είμαστε μια ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα και αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε με την εντολή των 2.034 πολιτών που μας ψήφισαν για να τους εκφράσουμε.
Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από μυστικές ψηφοφορίες. Ψηφίζουμε φανερά για να βλέπουν οι πολίτες που μας ψήφισαν την στάση μας και τις ενέργειές μας και να μας κρίνουν. Και επειδή αρκετοί στο δημοτικό συμβούλιο μας έχουν συνηθίσει, άλλα να λένε και άλλα να συνεννοούνται στους τέσσερις κλειστούς τοίχους, δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να γίνουμε μέρος του παιχνιδιού τους. 
Αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που ψηφίσαμε δημόσια και φανερά.

Το ότι σοκάρισε αρκετούς, να βλέπουν συνέπεια λόγων και πράξεων και διαφάνεια στην πολιτική δεν μας φαίνεται παράξενο!

2 σχόλια:

  1. Μακη στις 2 πρωτες ακαρπες ψηφοφοριες, γιατι ψηφισε μυστικα?
    Γιατι αλλα σου υποσχεθηκε και αλλον ψηφισε?
    Γιατι δεν σε στηριξε ανοιχτα και φανερα? Κωλοτουμπας ειναι! Εχουν καταλαβει ολοι πλεον τι κουμασι ειναι ο Κουγιουμτζοπουλος!!
    Οι 2034 ψηφοι δεν ειναι των 8 προτασεων,είναι του Παγωνη, της Μπρεμπου, της Σιωτου και του Αγγελακη και 2 Χολαργιωτων ακομα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?
    Μονος του εκφραζει τις δικες του προτασεις και ακολουθει το σκυλακι του ρατσας σταπας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζώη κωλοτούμπας ο Χοντρός, να μου το θυμηθείτε στις επόμενες θα παρΑκαλάει τον Αποστολόπουλο να τον πάρει στο συνδυασμό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή