Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΒΟΜΒΑ REUTERS: "ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ! ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ...ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!

Τόσο γκα-γκα είναι οι πολιτικοί μας...τσιμεντόλιθοι! Μετά τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, ήρθε ο ...Μπαρουφάκης να πει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε από το ευρώ γιατί θα γυρίσουμε στην...εποχή του Νεάτερνταλ! Έρχεται όμως το Reuters να σκάσει τη...βόμβα και να μιλήσει για διάλυση του ευρώ...

Όπως αναφέρει το fimes.gr, σαν βόμβα έσκασε στις ευρωπαικές αγορές η είδηση του Reuters, που αφορά στην άμεση διάλυση τουευρώ.
Σύμφωνα με το Reuters ο δείκτης προσδοκιών για διάλυση του ευρώ εκτινάχθηκε σε επίπεδα ρεκόρ, ενώ επενδυτές εκτιμούν πως, παρά την συμφωνία για ελληνική παράταση, το κοινό ευρώ θα είναι παρελθόν σε ένα χρόνο.
Η συμφωνία στο Eurogroup για 4μηνη παράταση στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά διέλυσε τις αμφιβολίες για την τύχη του ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters σχετικά με τον δείκτη προσδοκιών για διάλυση τουευρώ, ο οποίος ονομάζεται ΕΒΙ, από τις λέξεις Euro Break-up Index, ο δείκτης αυτός εκτινάχθηκε τον Φεβρουάριο σε επίπεδα ρεκόρ 2 ετών, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2013.
Μάλιστα οι επενδυτές που ρωτήθηκαν απάντησαν με ποσοστό 38% πως η διάλυση της ευρωζώνης θα συμβεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου