Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: "ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΟΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ"! Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ....ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ!

Όποιοι νόμιζαν ότι η συνταγή της Ελλάδος θα αλλάξει με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ, να αναθεωρήσουν! H συνταγή θα παραμείνει ίδια, η ρητορεία θα αλλάξει μόνο και αυτή σε μερικά μόνο σημεία, καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα. Γιατί και στη ρητορεία θα μοιάζουν σε πολλά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ!  
Διαβάστε λοιπόν ξανά και ξανά τις δηλώσεις Βαρουφάκη με τις οποίες αποκλείει οποιαδήποτε έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ και κάντε τη σύγκριση με τις παλαιότερες δηλώσεις Σαμαρά και Παπανδρέου. Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπουν όλοι τους. Ο κ. Βαρουφάκης λοιπόν δήλωσε ότι ν βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, θα γυρίσουμε …στη νεολιθική εποχή"
Όπως επίσης είπε ότι η Ελλάδα θα πληρώσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της! Ξεφτιλισμένες καταστάσεις. 
Ιδού τις λέει το ρεπορτάζ:


Λίγες ώρες μετά το κυβερνητικό συμβούλιο για την Οικονομία, ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση χρεωκοπίας ή εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.

«Είμαστε σίγουροι ότι οι αποπληρωμές στο ΔΝΤ θα γίνουν στο ακέραιο και θα εξασφαλιστεί η ρευστότητα για να φτάσουμε στο τετράμηνο. Ο Μάρτιος είναι λυμένο θέμα. Είμαστε στην διαδικασία εξασφάλισης πόρων για όλο το τετράμηνο» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών σε τηλεοπτική συνέντευξή του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο STAR.
«Δεν θα έχουμε πιστωτικό γεγονός ούτε τον Μάρτιο, ούτε σε ολόκληρο το τετράμηνο» είπε και τόνισε ότι «χρεωκοπία και έξοδος από την ευρωζώνη θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβεί». Υποστήριξε πως «ούτε οι υπόλοιποι του Eurogroup θέλουν πιστωτικά γεγονότα» αλλά ξεκαθάρισε και ότι διαφωνεί με την άποψη του κ. Λαμπαβίτσα ο οποίος, όπως είπε, «έχει χτίσει καριέρα με την άποψη ότι πρέπει να πάμε στη δραχμή».
«Δεν είναι λύση η επιστροφή στη δραχμή. Σε καμία περίπτωση. Αν βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, θα γυρίσουμε …στη νεολιθική εποχή» τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Σχετικά με τον κ. Σόιμπλε ο κ. Βαρουφάκης σχολίασε: «Ο κ.Σόιμπλε είναι ο μόνος συνδετικός κρίκος μεταξύ των νέων πολιτικών και εκείνων των παλαιών ευρωπαϊστών που μιλούσε για την ευρωπαϊκή ενοποίηση. Είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, αλλά χαίρομαι να συζητώ ή να διαφωνώ μαζί του. Είναι σαν την ζωντανή ιστορία της Ευρώπης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου