Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΥ! ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)! ΙΔΟΥ...

Τα μέλη της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Επιτροπής, από αριστερά:
 Αθανάσιος Ηλιούπουλος, Κωστής Παπαδόπουλος (απερχόμενος Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης), Θεόδωρος Γρίβας, Βασίλης Βαλασόπουλος (Πρόεδρος) και Παναγιώτης Αγγελόπουλος (Αντιπρόεδρος).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στις 3 Μαρτίου.
Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της...

π
αράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Τακτικό Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του ΣΠΑΥ, εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» Αθανάσιος Ηλιόπουλος ενώ Αναπληρωματικό Μέλος της Ε.Ε. εκλέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Κρωπίας, αρμόδιος και για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρος Γρίβας.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του ΣΠΑΥ στο Βύρωνα και συνυποψήφιος του κυρίου Βαλασόπουλου ήταν ο Δήμαρχος Χολαργού - Παπάγου Ηλίας Αποστολόπουλος. 

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, που με τίμησαν εκλέγοντάς με Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί το δημιουργικό έργο της προηγούμενης Διοίκησης και του Προέδρου της, κ. Νίκου Χαρδαλιά, για το καλό του Υμηττού και όλων των πολιτών.” δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.


Μέλη του ΣΠΑΥ, σκοπός του οποίου είναι η προστασία του δάσους του Υμηττού από φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες, είναι οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης - Υμηττού, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας και Παπάγου – Χολαργού.

6 σχόλια:

  1. Με πόσους ψήφους διαφορά έχασε? Μόνο την ψήφο του και της Νικάκη πήρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έχεις επιλέξει να την έχεις παντού δίπλα σου καλά να πάθεις .Εχει και συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος καβαλάει το καλάμι αυτά παθαίνει ....περαστικά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ.Αποστολόπουλος θα μάθει κάποτε οτι οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι σεβαστές.Το ήθος φαίνεται στην ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ο Λιάκος είναι νεοδημοκράτης ή συμμάχησε με τον ΣΥΡΙΖΑ;Ο Σαμαράς το ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δεν πήρε τον Αυγουρόπουλο μαζί του ο Λιάκουρας καλά να πάθει !!!! Χαχαχα !!! Πιο γελοίος πεθαίνεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή