Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: "ΜΕΤΡΑ ΤΡΟΪΚΑΣ ¨Η ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ"! ΔΕΙΤΕ...

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ!!!
Το ένα χαστούκι έρχεται μετά το άλλο για την κυβέρνηση με τα καθίκια-τοκογλύφους να θέλουν να προκαλέσουν είτε στραγγαλισμό της ελληνικής οικονομίας είτε ταπείνωσή της άνευ προηγουμένου και επιστροφή στα Μνημόνια. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει "Plan B" όπως άλλωστε το έχει δηλώσει και ο κ. Βαρουφάκης οδηγεί τα πράγματα...


σε δημοψήφισμα. Ήδη το έδαφος άρχιε να προλειαίνεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα στο MEGA, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέκος Καλύβης με δηλώσεις του  έκανε λόγο για προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, σε περίπτωση που η κυβέρνηση χρειαστεί να κάνει σημαντικές επιλογές! Ο ίδιος βέβαια μίλησε για εκλογές, όμως το σύνθημα έχει δοθεί για  προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία!!! Και αυτή θα γίνει μέσω δημοψηφίσματος με το διπλό ερώτημα: "Αναγκαστική επιστροφή στα Μνημόνια επειδή δεν υπάρχουνχρήματα" ή "Ρήξη με τους εταίρους και επιστροφή στη δραχμή"!
Προσέξτε τι σημαίνει αυτό. Με την τρομοκρατία που υπάρχει από τοκογλύφους και ντόπιους ραγιάδες και την έλλειψη χρημάτων, μπορεί να δούμε τους Έλληνες να ψηφίζουν τη συνέχιση των μνημονίων μέσω δημοψηφίσματος! Να ψηφίσουν δηλαδή επισήμως τη συνέιση της σκλαβιάς τους! Όλα τα είδαμε μπορεί να το δούμε και αυτό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου