Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ!

Ο Πάνος Δεμερτζής στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, την τελευταία φορά που ασχολήθηκε με τα κοινά ως υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού (2010). Πίσω δεξιά, διακρίνεται η Μαρουδιά Φιλίππου, συνεργάτιδα της εφημερίδας μας.
Ο Πάνος Δεμερτζής, πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού κυριολεκτικά κατέρρευσε...


κατά τη διάρκεια της Εξοδίου Ακολουθίας του Γιάννη Ροκόφυλλου, χθες το απόγευμα στην Παναγία Φανερωμένη Χολαργού. Η αγάπη που είχε για τον εκλιπόντα ο Πάνος Δεμερτζής, μόνο με την αγάπη προς τον πατέρα του μπορούσε να συγκριθεί. Ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού είχε ξεσπάσει σε ασταμάτητους λυγμούς. Καθόταν στην πρώτη θέση των καθισμάτων, ενώ δίπλα του βρισκόταν η συμβία του, η Γωγώ Παγώνη (Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου) και η Έλλη Δελή. Τέτοιοι ήταν οι λυγμοί, που δεν δυσκολευόταν να αναπνεύσει!

Ο Πάνος Δεμερτζής είχε αναπτύξει βαθιά και πολύχρονη φιλία με τον Γιάννη Ροκόφυλλο. Ο Γιάννης Ροκόφυλλος ήταν που ...πήρε μαζί του τον Πάνο Δεμερτζή και τον...πήγε στην παράταξη Δασκαλόπουλου με τον οποίο κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ήρθε πρώτος σε σταυρούς στα 1998. Αργότερα πάλι, ο Γιάννης Ροκόφυλλος ήταν που ώθησε τον Πάνο να κατέβει για υποψήφιος Δήμαρχος. Για χρόνια ήταν μαζί και μαζί έβγαιναν να πιουν κρασάκι..
Λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, ο Γιάννης Ροκόφυλλος, τον Πάνο Δεμερτζή μνημόνευσε και πρότεινε στον Αντώνη Πολύδωρα να βγουν όλοι μαζί για ένα κρασάκι σε ταβερνείο του Χολαργού. 
Πώς λοιπόν να μην τα αναπολεί όλα αυτά ο Πάνος Δεμερτζής και πώς να μην καταρρεύσει στην εκκλησία; 

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ......... ΠΑΓΩΝΗ !!!!!

    ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή