Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"!

Η παραβατικότητα απειλεί πρωτίστως τα παιδιά μας
           
Λίγες μόνο ημέρες μετά την αντιπαράθεσή μας με την δημοτική αρχή ...

κατά την οποία επιμέναμε ότι το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας πρέπει πρωτίστως να συνεργάζεται με την αντιδημαρχία Παιδείας και όχι με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, τα παιδιά των σχολείων μας βρέθηκαν εκτεθειμένα στην πιο ακραία μορφή εγκληματικότητας... το φόνο.

Παραλίγο τα 15χρονα παιδιά μας να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες φόνου με τραγικές συνέπειες απειλής για την ίδια τους τη ζωή, ενώ εκτέθηκαν σε ανακριτικές δοκιμασίες πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες για την ηλικία τους.

Οπως είπαμε λοιπόν και στο Δημοτικό Συμβούλιο το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολιτικών ισορροπιών και να διαμορφώνεται με ψηφοθηρικούς όρους, αλλά να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις προτεραιότητες της τοπικής μας κοινωνίας και τις ανάγκες της.

Είπαμε ότι πρώτα από όλα στην εγκληματικότητα είναι εκτεθειμένα τα παιδιά μας.

Στο bullying, στα ναρκωτικά, στο διαδίκτυο, στις ληστείες, στην αθλητική βία, στις παραθρησκευτικές οργανώσεις, στην παραβίαση των δικαιωμάτων τους και στην έλλειψη ασφάλειας των σχολικών χώρων.

Πόσα άλλα περιστατικά πρέπει να δει η δημοτική αρχή για να καταλάβει το τεράστιο πρόβλημα και ότι τα παιδιά μας πρέπει και να προστατευθούν σχεδιασμένα και να ενημερωθούν κατάλληλα για να αποφύγουν ή να αντιμετωπίσουν τις εκατοντάδες απειλές;

Πόσο δύσκολο είναι κανείς να καταλάβει ότι όλα τα κοινωνικά φαινόμενα αντιμετωπίζονται πρωτίστως από την παιδεία ενός λαού και ότι οι μαθητές των σχολείων μας ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και η θυματοποίησή τους είναι πολύ εύκολη; 

Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις

25 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ , ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ , ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 13-14 ΕΤΩΝ ΑΝΤΕ 15 ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ :

    " I AM GOOD IN BED "

    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ,

    ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ Ή ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ;

    ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΤΑΚΑ ;
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ;
    ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ;
    ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το λόγο αυτό, παρακαλώ να ψηφίσετε τη γυναίκα μου, για πρόεδρο της ένωσης γονεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ................

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ( ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ... ) ΛΟΓΟΥΣ ...

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ , ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ , ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...

    ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΧΑΡΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Κουγιουμτζόπουλε τι σαχλαμάρες είναι αυτά που μας λες . Δηλαδή η εγκληματικότητα θα λέγετε παραβατικότιτα και η εγκληματικότητα θα λέγετε κοινωνικό φαινόμενο . Δεν ντρέπεσε λίγο με αυτές τις ασυναρησίες που σου ξεφεύγουν .Εδώ γίνετε χαμός στον Χολαργό από τους εγκληματίες και δεν έχεις πάρει είδηση . Πόσα σπίτια έχου λεηλατήσει όλα αυτά τα χρόνια ξέρεις . Πόσους ηλικιωμένους έχου ξυλοκοπήσει άγρια και έχουν ληστέψει . Πόσοι βιασμοί ανηπεράσπιστων γυναικών έχουν γίνει και όλοι εσείς το κρατάτε μυστικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρει τίποτε από όλα αυτά ο αγωνιστής της αριστεράς χαρούλης . Αυτήν την στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η εύνοια του Δημάρχου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΙΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντρέπομαι που είμαι αριστερός ντρέπομαι που σε ψήφισα . Δηλαδή εγώ που τα βράδια φοβάμαι να κοιμηθώ στο σπίτι μου και φοβάμαι καθημερινά για την οικογένεια μου να μην δεχθούν επίθεση από τους φονιάδες που κυκλοφορούν ελεύθεροι και ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ έχω πρόβλημα παραβατικότητας .Τι να σου πω ρε άσχετε σέβομαι τον χώρο και δεν σου απαντάω οπως σου αξίξει . ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΡΟΥΛΗ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜSHRK35J...... ΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο ραδιόφωνο του ΣΚΥ το πρωί άκουσα οδηγούς ΤΑΞΙ να λένε ότι συμορίες λαθρομεταναστών κάνουν επιθέσεις σε περαστικούς και σε διερχόμενα αυτοκίνητα αρπάζοντας ότι βρίσκουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΧΑΡΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΟΝΕΙΣ,ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί οι δήθεν ψευτοκουλτουριάρηδες της αριστεράς οι αγωνιστές της καρέκλας είναι πειθήνια όργανα των σιωνιστών με μοναδικο σκοπό την άλωση εκ των έσω του μοναδικού φάρου πολιτισμού της ανθρωπότητας που λέγετε ΕΛΛΑΣ . ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΕΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο φίλε συγχαρητήρια για το σχόλιο σου καλά τα λες . Και εγώ είμαι μαζί σου . Όλοι οι αριστεροί είναι απατεώνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά η σημερινή αριστερή κυβέρνηση έχει δώσει εντολή σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και έχουν αφήσει ελεύθερους όλους τους λαθραίους και για αυτό γίνετε χαμός στην Αθήνα . Από το πρωί εκατοντάδες λεηλατούν περαστικούς και ταξιτζήδες . Όσοι σκοπεύουν να κατέβουν στο κέντρο θέλει προσοχή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΗΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων και Αφελληνισμού του Γένους μας έχει ξεκινήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΧΑΡΗ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΩΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι ο δήμαρχος κολλητός του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει.

      Διαγραφή
  17. Χάρη και το ΚΚΕ μαζί σου είναι . Ζητάει για τους λάθρο της Αμυγδαλέζας να μένουν σε ξενοδοχεία να παίρνουν ένα επίδομα 500 ΕΥΡΩ το μήνα να τρώνε δωρεάν να μην πληρώνουν στα Νοσοκομεία λεωφορεία και βαπόρια και να είναι ελεύθεροι να συνεχίζουν το κοινωνικό τους έργο όπως εσύ αποκαλείς παραβατικότητα να ληστεύουν τον κόσμο χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας γιατί τους προκαλεί ψυχολογικό πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ . ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δυστυχώς είναι αλήθεια οι λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας λεηλατούν την Αθήνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΣΟΒΟ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν πρέπει να αφήσουμε ο Χολαργός να γίνει γκέτο λαθρομεταναστών επειδή το θέλουν κάποιοι ντενεκέδες αριστεροί της πλάκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ΚΚΕ είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η Πατρίδα μας από το 1821 και μετά . Είναι ο χειρότερος εφιάλτης που έχουμε γνωρίσει ποτέ . Αυτοί έχουν σαν στόχο να κάνουν την Ελλάδα ισλαμική επαρχία . Έχουν παρει εκατοντάδες εκατομμύρια από τους τραπεζίτες οι άθλιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νικάκη και Αυγουρόπουλος θα λύσουν το πρόβλημα της παραβατικότητας.Να κοιμόμαστε ήσυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή