Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η ΚΑΪΛΗ ΜΕ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΕΙ ΠΗΓΕ, ¨Η ΝΑ ΤΟΝ...ΦΟΒΕΡΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Η κα Καϊλή, εντυπωσιακά όμορφη όπως πάντα, φόρεσε την κοντή φουστίτσα της και το μαύρο εφαρμοστό καλσόν της και πήγε να δει τον...


Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Σούλτς. Όπως διαβάζουμε  η κα Καϊλή μαζί με τον έτερο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΠΚ κ. Νίκο Ανδρουλάκη διαμαρτυρήθηκαν στην Ύπατη Εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φεντερικά Μογκερίνι για το θέμα των Σκοπίων. Όπως είναι γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σχετικά με την Αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου η Ύπατη Εκπρόσωπος και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φ. Μογκερίνι αναφέρθηκε στα Σκόπια με τον όρο "Μακεδονία". 
Δεν γνωρίζουμε αν τις διαμαρτυρίες αυτές τις διετύπωσε και στον κ. Σούλτς. Μακάρι να το έκανε και να...φοβέρισε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Δεν ξέρουμε αν...φοβήθηκε το μάτι του κ. Σουλτς από την κα Καϊλή, πάντως, σίγουρα εντυπωσιάστηκε βλέποντάς την. Αυτό μαρτυρεί το ότι έσπευσε να «ανεβάσει» στον λογαριασμό του στο Facebook τη φωτογραφία από τη συνάντησή του με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή. 
Σημειώνεται πάντως ότι πίσω από τον Μάρτιν Σούλτς διακρίνονται ένα βιβλίο για την Τουρκία και ένα για την αρχαία Ολυμπία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου