Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΟΫΚΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων! Είναι ντροπή η κυβέρνηση η οποία υποτίθεται ότι αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια αυτού του τόπου να μεταθέτει τον επικεφαλής των ΟΥΚΑΔΩΝ που συμμετείχαν στην παρέλαση για τα τραγούδια που τραγούδησαν! Όπως συνέβη με τον Φαραντάτο πριν από μερικά χρόνια που τον κάθισαν στο σκαμνί και λίγο ήθελε να τον ξηλώσουν, τώρα μετέθεσαν τον επικεφαλής των ΟΥΚ για τα στρατιωτικά τραγούδια των κομάντο στην παρέλαση. 
Διαβάζουμε την είδηση από το onalert.gr:



Το ένα λάθος μετά τ΄ άλλο στο ΥΠΕΘΑ με το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες τηςΜΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας . Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που έχουμε συνηθίσει να λέμε ΟΥΚάδες, είναι κατανοητό τι σημαίνει μια τέτοια μετάθεση.

Η διάσταση που έχει δοθεί στο θέμα είναι δυσανάλογη του γεγονότος. Το οποίο έχουν σπεύσει να εκμεταλλευθούν με τρόπο υπερβολικό πολιτικές παρατάξεις. Δυστυχώς η ΜΥΚμοιάζει να είναι απροστάτευτη από την φυσική της ηγεσία.

Αλλά για να πάμε και παραπάνω -γιατί κάθετη διοίκηση έχουμε σ΄ όλες τις περιπτώσεις- σιωπή επικρατεί και στο ΓΕΕΘΑ. Καλά τα tweets για ευχαριστίες και έκφραση ευαρέσκειας όταν όλα πάνε καλά. Θα αναμενουμε λίγο ακόμη μήπως και ο Α/ΓΕΕΘΑ πάρει θέση για το θεμα που έχει δημιουργηθεί. Και το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει οδηγήσει σε τρικυμμία την πιο επίλεκτη μονάδα των ΕΔ.

Τα απαξιωτικά σχόλια που ακούγονται από “τηλεπαράθυρα” είναι ασύλληπτα. Γνωστός παρουσιαστής είπε σήμερα το πρωί ότι “οι Ειδικές Δυνέμεις είναι εκτροφείο χρυσαυγιτών”! Θα απαντήσει κάποιος σ΄ όλες αυτές τις ανοησίες; Έστω και μέσω twitter;

Η σιωπή πλέον είναι εκκωφαντική.


4 σχόλια:

  1. Καθάρματα κλέφτες και διεφθαρμένοι δημοκράτες του κώλου και της μάσας κάτω τα χέρια από τις ειδικές δυνάμεις . Τουρκόγυφτοι αριστεροί μια ζωή ανθέλληνες είστε . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ . ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

    Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ !

    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ !

    ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΜΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ !
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ (ΚΟΣΜΙΑ ΟΜΩΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΒΩΡΩΝΟΥ....
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή