Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!!! (;) ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;

Η πληροφορία προέρχεται από...μέσα! Τη μεταφέρουμε (με κάθε επιφύλαξη) αλλά είναι πολύ πιθανόν να ισχύσει από τον επόμενο μήνα...


Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει Plan B και οι τοκογλύφοι σφίγγουν μέχρι θανάτου τη θηλιά στην οικονομία μας, αν τη Δευτέρα υπάρξει αδιέξοδο στις συνομιλίες του Eurogroup, τότε οι συντάξεις θα δίνονται με το σταγονόμετρο από το τέλος Μαρτίου ή τέλος Απριλίου. 
Οι τοκογλύφοι φέρνουν την καταστροφή και επιδεινώνουν την εθνική καταστροφή, με την κυβέρνηση να φαίνεται ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση. 
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το επιτελείο του Βαρουφάκη φέρεται να έχει ήδη εισηγηθεί, οι συντάξεις να δίνονται από τον επόμενο μήνα με τη μορφή "έναντι", ως προσωρινό μέτρο αντιμετώπισης της οικονομικής ασφυξίας που επιβάλλουν οι οικονομικοί δολοφόνοι της ΕΕ!
Αν η κυβέρνηση δεν πάρει μέτρα άμεσα και αν τελικά οι συντάξεις "έναντι" θα αποτελέσουν ένα ακόμη εκβιαστικό μέτρο στους πολίτες ώστε να πάμε σε δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι "επιστροφή στο Μνημόνιο για να έχουμε συντάξεις και να έχουμε φαί", τότε θα μιλάμε για προσχεδιασμένο έγκλημα σε βάρος του λαού! Να εξαναγκαστεί δηλαδή ο κόσμος μέσω δημοψηφίσματος, να πέσει στα γόνατα των δανειστών και να εκλιπαρεί για την επιστροφή στα Μνημόνια! 

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ . ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑ Ι ΙΘΑΓΕΝΙΑ . ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΑΤΑΝΟΙ ΕΧΘΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ . ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΑΝΤΟΥ
    ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την άλλη, μπορεί αυτή η ασφυξία να είναι προσχεδιασμένη για να εξαναγκάσουν τον κόσμο να πει ΝΑΙ στη δραχμή, σε ένα πιθανό δημοψήφισμα.
    Άσε που εγώ πιστεύω ότι αν είναι να πάμε σε δραχμή, θα γίνει χωρίς δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή