Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΖΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ": ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ!

"Κατάπτυστο, ψευδές, κακόβουλο, συκοφαντικό, ύποπτο, που αγγίζει τα όρια της πολιτικής αλητείας", χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου το δημοσίευμά μας, χωρίς να μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει πώς και για ποιο λόγο τους συκοφαντήσαμε! Είχαμε κανένα λόγο; Εκπροσωπούμε μήπως κάποιο πολιτικό φορέα...


ώστε να έχουμε συγκεκριμένα συμφέροντα να τους συκοφαντήσουμε; Όχι! 
Εμείς στο δημοσίευμά μας αναφερθήκαμε σε πληροφορίες που είχαμε και οι οποίες πληροφορίες ήταν από μέλη του Δικτύου Πολιτών. Μάλιστα, προ 10-15 ημερών μας τηλεφώνησε η Ροζίνα Γιώτη (μέλος του Δικτύου Πολιτών) για να μας ρωτήσει από πού αντλήσαμε τις πληροφορίες μας και της απαντήσαμε: "Τρία μέλη του Δικτύου Πολιτών μας έδωσαν τις πληροφορίες αυτές. Μην περιμένετε να τους...καρφώσουμε και να αποκαλύψουμε τις πηγές μας. Ψάξτε να τους βρείτε. Εσείς όμως, εδώ και 20-25 μέρες που έχει βγει στον αέρα το δημοσίευμα γιατί δεν κάνετε διάψευση; Ο κ. Τασιός γιατί δεν διαψεύδει το δημοσίευμα; Άρα μας δίνετε το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι οι πληροφορίες μας είναι αληθείς"

Και όμως, παρά την σύστασή μας να στείλουν διάψευση, πέρασαν άλλες 15 μέρες, για να φτάσουμε σήμερα, ενάμιση μήνα μετά το δημοσίευμα, να στέλνει απαντητική διάψευση ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου!  Η δε απάντηση είναι προκλητική-υβριστική. Δεν λέει η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι "οι πληροφορίες σας είναι ανακριβείς", αλλά προχωρεί σε σενάρια συνωμοσιολογίας, χαρακτηρίζοντας συκοφαντικό το δημοσίευμα και ότι "είχε στόχο να τους πλήξει, αγγίζοντας τα όρια της πολιτικής αλητείας"!
Επί τόσα χρόνια που έχουμε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα (Αύγουστος 2010) η στάση μας προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη τοπική οργάνωση Χολαργού-Παπάγου είναι άψογη, Και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές  φερθήκαμε με το..γάντι στον υποψήφιο Δήμαρχο Περικλή Ζήκα, δίνοντάς του βήμα, τόσο στον ίδιο όσο και στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιεύοντας όλες τις δράσεις τους και τα δελτία τύπου τους. Μάλιστα, είχαμε πάρει πρωτοβουλίες υπέρ του Ζήκα, δημοσιεύοντας από μόνοι μας θετικά για τον ίδιο σχόλια! 
Σήμερα λοιπόν έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου να μας χαρακτηρίσει ούτε λίγο ούτε πολύ "πολιτικούς αλήτες" και "συκοφάντες". 
Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη και αν επιμείνει σε αυτή την στάση η οποία έχει άμεση σχέση με την αλαζονεία της εξουσίας, τότε θα δείξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου τι θα πει πραγματική πολιτική αλητεία: θα σταματήσουμε να δημοσιεύουμε οποιοδήποτε υλικό αφορά τη δράση τους. Εδώ, δεν θα δημοσιεύεται κανένα δελτίο τύπου τους. Ας τα στέλνουν αλλού! 

6 σχόλια:

  1. Υποθετικό Σενάριο Συμπαιγνίας: Μάκη,έχουμε και λέμε,τις ημέρες που πέρασαν στο ιστολόγιό σου,ανώνυμοι σχολιαστές τα ''έχωσαν χονδρά σε κάποιους'',με αφορμή τους εφέδρους και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.Επίσης, με αφορμή την ματαίωση της μαθητικής παρέλασης για τους γνωστούς λόγους,στη συνέχεια αυτοί οι ''κάποιοι'' δέχθηκαν ''δεύτερο γύρο'' επικριτικών σχολίων,αυτή την φορά όχι μόνο από ανώνυμους,αλλά και από μέρος της μείζονος και ελλάσσονος αντιπολίτευσης.Όλοι αυτοί οι σχολιαστές,που βρήκαν ''βήμα'' για να πουν την γνώμη τους;;Κάποιος, δεν το ξεχνάει αυτό,στην ''φύλαξε'' λοιπόν,αλλά δεν ήθελε παράλληλα να βγεί και ''μπροστά'' στη δική του αντεπίθεση σε σένα (γνωρίζοντας ενδόμυχα ό,τι οι δικές του άστοχες αποφάσεις προκάλεσαν το ''τσουνάμι'' διαμαρτυρίας) και ...σε συνενόηση με κάποιον άλλο,''ξέθαψαν'' το παλαιό δημοσίευμα σου(βάση πληροφοριών) και αυτοσχεδιάζοντας αυτοί οι δύο κάποιοι, ''βρήκαν αιτία'' για να σε χαρακτηρίσουν...''συκοφάντη και ψεύτη'' και ότι μεθόδευσες ''πολιτική αλητεία''.Είναι γνωστές οι ''καλές σχέσεις'' του ενός κάποιου με τον άλλο κάποιο,(που εγκαινιάστηκαν από την εποχή του πρώην) και συνεχίζονται έως και σήμερα,γιατί επίσης είναι γνωστό ό,τι όπου χρειάστηκε,κάποιος από τους δύο παίζει τον ρόλο της ''πολιτικής πατερίτσας''!! Ένα υποθετικό παράδειγμα... ''σου στηρίζω τον ''δικό σου'' στο βουνό, ας πούμε τυχαία,μου το ανταποδίδεις όπου χρειαστεί''...!Ολο αυτό είναι μία υπόθεση εργασίας(γι' αυτό και ΔΕΝ υπάρχουν ονόματα υπαρκτών προσώπων) και ερωτώ ως δημότης που θέλω να γνωρίζω τι γίνεται στον Δήμο που κατοικώ,υπάρχει περίπτωση να ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα;;; ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον ουτως η αλλως το Δικτυο Πολιτων εχει παψει απο μονο του εδω κ καιρο να σου στελνει Δελτια τυπου και 2ον το οτι σε ειπανε συκοφαντη δεν ειναι κ κανενα νεο στον Χολαργο.. Οπότε χαλαρωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΤΑΣΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ '19 ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ , ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΛΑ !!! ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙ ΑΓΡΙΟΥΣ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΤΟΥ... ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙΝΟ Ο ΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΚΑΤΣΕ ΚΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Ή ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΣΟΚ", "ΔΕΟΣ", "ΦΟΒΕΡΟ", "ΤΡΟΜΕΡΟ", "ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ", "ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΙΠΕΣ! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ! ΕΙΠΑΜΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΑΣΙΟΣ!!! ΤΡΕΜΕ ΠΕΡΙΚΛΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΠΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΩΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2007.........ΣΤΗ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ,ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ "ΚΟΛΑΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015.

    ΑπάντησηΔιαγραφή