Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ SUPER MARKET ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου
Αντίσταση | Αλληλεγγύη | Ανατροπή

Χολαργός, 7 Μαρτίου 2015


Ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου στέκεται στο πλευρό της απολυμένης...

εργαζόμενης Ελένης Σαχπατζίδου και υπερασπίζεται την επάνοδό της στην εργασία της, καταγγέλλοντας την εργοδοσία του ΑΒ-Βασιλόπουλος για παράνομες κινήσεις σε βάρος της εργαζόμενης, συμμετέχοντας σε κινήσεις αλληλεγγύης αλλά και χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων της.

Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες μας θα πρέπει να βάλουμε φρένο σε εργοδότες που η απάντησή τους σε κάθε νόμιμο δικαίωμα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας είναι η απόλυση. Σε εργοδότες που συνεχίζουν, χωρίς φραγμούς, με την απειλή της ανεργίας, να εκμεταλλεύονται την ανάγκη των υπαλλήλων τους. 


Σ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού Παπάγου

13 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΒ ΕΝΩ ΤΟ LIDL ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΡΑΧΗ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΤΟ LIDL .

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΒ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΝΤΙΦΑ155 , ΤΟΛΜΑΤΕ?

      Διαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ,ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΕΜ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ANTIANTIFA !!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΓΕΛΟΙΟΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ,ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΒΙΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ .

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΝ ΤΟ "ΑΒ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ .
    ΜΟΝΟ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΚΟΥΣ ΠΙΑ ΑΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗ .

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ,ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!

    Ή ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Ή ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ .

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ

    ΘΑ ΚΑΛΩΔΙΩΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΟ-ΜΠΟΥΦΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!


    ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTIFA ANTAR CIA KAI OI ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΊΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΤΗΣ CIA KAI MOSAD ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!!

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΠΕΙΣ !
    ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΜΙΛΑΜΕ !
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΟΝΤΑ , ΘΑ ΔΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑ Ή ΟΧΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΠΟΝΤΟ ΤΗΣ !

    ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα βουτυρόπαιδα της μαμάς με τα πρησμένα μάγουλα από την καλοπέραση , όλοι αυτοί οι επαναστάτες του κώλου όταν δεν έχουν τι να κάνουν λεηλατούν τα μικρομάγαζα και τους φτωχούς βιοπαλαιστές της Αθήνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΨΕ ΞΥΛΟ ΚΑΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΙ ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ (ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ) ,Ο,ΤΙ ΞΥΛΟ ΚΟΨΕΙΣ,ΚΑΝΕΙ !!!!!

    ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΗ ,ΒΑΛΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ !!!!!


    ΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΠΟΤΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΕΙ !!!!!!



    ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΣ ΤΗ ΜΕΣΗ !!!!!



    ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΗ ; ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ,ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,ΚΟΙΝΩΣ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ Κ.ΠΛΕΥΡΗ...γατάκια οι αριστερούληδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιάνη μου το μαντήλι σου,γιατί είναι λερωμένο...(χεσμένο?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτακτο!Ο γνωστός baroufakis,ζήτησε από τους δημοσιογράφους το όνομά του εφ'εξής,να το γράφουν με τρία Ν γιατί την Δευτέρα,στο ''γιουρόπα'' θα πάρει τα... τρία του ΝΝΝ...! [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧ

      ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!

      Διαγραφή