Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Δείτε κατάντια Έλληνα Πρωθυπουργού! Θέλοντας να διαδηλώσει -δήθεν- την Ελληνο-τουρκική φιλία, στον φιλικό αγώνα των δύο χωρών, στέκεται δίπλα στον Νταβούτογλου, φορώντας το κασκόλ της Τουρκίας (το οποίο...

δεσπόζει) αλλά -υποτίθεται- φορά και το ελληνικό! Σαν γενίτσαρος είναι. Δείτε ξεφτίλα Πρωθυπουργού που πήγε στην Τουρκία για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ελλάδος. Τέτοια ξεφτίλα πρωθυπουργού δεν ματαείδατε! 
Υ.Γ. Το "θάνατος" δεν το υιοθετούμε, αλλά έτσι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δανειστήκαμε τη φωτό. Εμείς θα βάζαμε λεμονόκουπες στη θέση του "θάνατος"

17 σχόλια:

  1. ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ MR AKEXIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟ! ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΨΕ ΒΡΑΔΥ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΨΕΥΤΟΕΘΝΌΣΗΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε κάτω το τούρκικο κασκόλ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΧΑΣΑΝΑΚΙ Τσίπρα και φώναξε ότι είσαι Έλληνας ΟΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αφορμή του φιλικού αγώνα-φιάσκου της εθνικής ομάδας με την Τουρκία που έγινε 17 Νοεμβρίου 2015 στην Κωνσταντινούπολη που "έληξε"... 0-0 πρέπει να γίνουν τα εξής πριν είναι αργά:

    -Να παραιτηθεί επιτόπου και αμέσως ο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που φόρεσε προκλητικά κασκόλ τάχα μου ελληνοτουρκικής φιλίας Ελλάδος-Τουρκίας ενώ αποδέχτηκε την υποταγή του στην Τουρκία του Σουλτάνου Ερντογάν και να να παραιτηθούν όλοι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι για την Ελλάδα και για τους Έλληνες!

    -Να ξηλωθούν όλοι στην ΕΠΟ γιατί είναι επικίνδυνοι για την εθνική ομάδα, για όλες τις εθνικές ομάδες, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι υπέρ του αφελληνισμού!

    -Να ξηλωθεί το διεφθαρμένο ψευτοεθνόσημο που δεν είναι ελληνική σημαία γιατί είναι επικίνδυνο, προωθεί και άλλο τον αφελληνισμό και κρυφά συμφέροντα με παρανομαστή τον αφελληνισμό και να μπει το κανονικότατο εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή. Αν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό στην ΕΠΟ να παραιτηθούν αμέσως και αλλαγή αθλητικής εταιρείας αμέσως!

    -Όσοι παίκτες δεν θέλουν να παίξουν στην εθνική ομάδα να φύγουν και να μην παίζει κανένας ελληνοπιημένος παίκτης γιατί είναι επικίνδυνοι!

    -Να μην γίνεται κανένα φιλικό με καμία εθνική ομάδα που οι χώρες τους επέδειξαν μίσος κατά της Ελλάδος όπως Τουρκία, Ισραήλ, Αλβανία, Σκόπια κλπ χώρες!

    Ελπίζω να έγινα σαφέστατος το τι πρέπει να γίνει και μάλιστα αμέσως γιατί ΕΠΟ και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο είναι επικίνδυνοι και η Ελλάδα και οι Έλληνες και ότι είναι ελληνικό θα γίνουν στάχτη, σκόνη και θρύψαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παραιτήσου αμέσως Αλέξη Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Αλέξη Τσίπρα έγινες γοισουφάκι των Τούρκων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αι στο Διάολο ορέ Χασάν Alexis ΤΣΟΓΛΑΝ ΚΕΜΑΛ εσύ και το Γ...... κασκόλ της Τουρκίας . Αι στο ΔΙΑΟΛΟ βρομο συριζαίοι ΓΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ του Ερντογκάν Πασά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην βιάζεστε παιδιά. Έχει δουλειά ακόμη να κάνει ο Αλέξης. Θα παραιτηθεί, εννοείται. Αλλά όχι ακόμα. Θα ισοπεδώσει πρώτα τα πάντα, και μετά θα πάρει την Παγώνα που όλως τυχαίως και συμπτωματικά έγινε καθηγήτρια επί πρωθυπουργίας του συζύγου της και όχι νωρίτερα, θα πάρει λοιπόν την Παγώνα ο Αλέξης και τα τσιπράκια του και θα την κάνει για τόπους εξωτικούς.

    Τότε όμως, δεν θα έχει μείνει πλέον τίποτα όρθιο. Και θα είναι πολύ αργά.

    Δυστυχώς, ένα μάτσο ανθέλληνες οι οποίοι παραμένουν στην εξουσία από εμάς τους ίδιους που τους ψηφίσαμε δυο φορές, θα καταστρέψουν την πατρίδα.

    Όλα τα άλλα, είναι φιλολογίες και αμπελοφιλοσοφίες.

    Πού ήτανε οι ΕΛΛΗΝΕΣ τον Σεπτέμβριο; Ε...; πού; Στις παραλίες προφανώς. Γι αυτό, τώρα, ας λουστούμε όλοι τις αποφάσεις των συριζαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνεχίζουμε να πολεμάμε τα γιουσουφάκια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των μνημονιακών κομμάτων. Όσο για την ΕΠΟ πρέπει να ξηλωθούν όλοι και να ξηλωθεί και το διεφθαρμένο ψευτοεθνόσημο. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα αφελληνίσουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θέλουμε γιουσουφάκια σαν τους Τσίπρα-Καμμένο και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν θέλουμε μνημόνια και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Τα ψέματα τελείωσαν.
    Πρέπει το ψευτοεθνόσημο που έχει επιβάλλει η ΕΠΟ στις φανέλες της εθνικής ομάδας τόσα χρόνια μέχρι σήμερα να αποσυρθεί αμέσως γιατί η ΕΠΟ και οι χορηγοί παίζουν επικίνδυνα παιχνίδα αφελληνισμού σε βάρος της Ελλάδος. Επιγόντος πρέπει να αποσυρθεί το ψευτόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΦΕΛΛΗΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή