Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "TEDDY BOYS" (ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΟΣ ΝΙΦΛΗΣ), ΑΠΟ ΤΟΝ REAL FM! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ!

Συνεπείς σε αυτό που υποσχεθήκαμε, τηλεφωνήσαμε σήμερα το πρωί στον σταθμό Real fm για να ζητήσουμε το cd από την Κυριακάτικη εκπομπή (15/11/2015) του Άκη Παυλόπουλου-Μάνου Νιφλή, ώστε να....


ακούσουν όλοι οι αναγνώστες μας το ηχητικό απόσπασμα με όσα...κουφά είπε ο δεύτερος των παρουσιαστών, για τα παράσημα των αξιωματικών! (Δείτε εδώ το σχετικό μας χθεσινό δημοσίευμα).
Ο σταθμός όμως μάς απάντησε ότι δεν δίνει cd παρά μόνο μπορεί να πάρει ο καθένας όποια εκπομπή ανεβάζει ο ίδιος ο Real fm στο διαδίκτυο!!! Επιμείναμε και ζητήσαμε να μας δώσουν κάποιον υψηλώτερα ιστάμενο. Μας παρέπεμψαν στην γενική διευθύντρια κυρία Ηλιοπούλου. 
Ζητήσαμε από την κα Ηλιοπούλου το cd η οποία μας επανέλαβε ό,τι και η προηγούμενη κυρία. Ωστόσο επιμείναμε για λόγους δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, λέγοντας μάλιστα ότι και ο ίδιος ο κ.Νιφλής ζήτησε να ανεβάσουμε το ηχητικό με όσα είπε στην εκπομπή. 
Η κυρία Ηλιοπούλου, αφού κράτησε τα τηλέφωνά μας, είπε ότι θα μας ειδοποιήσει. 
Επειδή ως εφημερίδα δεν πρόκειται να προδώσουμε τους αναγνώστες μας, θα επιμείνουμε ως τέλους στο να πάρουμε το ηχητικό της εκπομπής "Teddy Boys", για να ακούσουν όλοι ξανά όσα είπε ο Μάνος Νιφλής. Αν ο Real fm αρνηθεί εκ νέου, θα απευθυνθούμε στην ΕΣΗΕΑ και όπου αλλού κρίνουμε ότι πρέπει, ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί για την αλήθεια, χωρίς να μένουν σκιές για κανέναν! 

2 σχόλια:

  1. Μην ασχολείσαι Kύριε με τα πίτουρα του real... Γιατί να απευθυνθείς στην ΕΣΗΕΑ, τι δουλειά έχει αυτή; Σάλτα στο εισαγγελέα και πάρε εντολή κι άσε τον Χατζηνικολάου να παραμιλάει! Η αλήθεια όμως είναι μία: Ξεβράκωσες τον τυπάκο αυτόν που παριστάνει τον δημοσιογράφο.Τον απογύμνωσες ιδεολογικά! Κι αυτό τον πονάει πολύ... Ακου ο σπόρος ενοχλήθηκε από τα παράσημα που φέρνουν στο στήθος τους οι αξιωματικοί!! Και μια συμβουλή ..Ξέχασε το στόρυ αυτό... Και είσαι σίγουρος ότι θα σου δώσουν αντίγραφο της εκπομπής; Θα αφαιρέσουν το επίμαχο σημείο... και μετά χαιρέτα μας τον πλάτανο! be careful ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή