Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 10.00 ΑΚΟΥΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG. ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ!

Απόψε στις 22.00 συντονιοστείτε στον 
http://www.eoellas.org/webradio/       και ακούστε σε αναμετάδοση την εκπομοπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" με τον Μάκη Βραχιολίδη. Φοβερές αποκαλύψεις για το


δημόσιο χρέος της χώρας το οποίο ξεπερνά το 1 τρις ευρώ. Αποκαλύψεις από τον οικονομολόγο Πάνο Θεοδωρίδη, αλλά και τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Βάμβουκα. Ακούστε και τα όσα λέει ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου κ. Γιώργος Κασιμάτης για την προδοτική συμφωνία στις Πρέσπες. Το έγκλημα σε βάρος της χώρας. Ακούστε και τον δημοσιογράφο Γιάννη Συνάνη από τη Λέσβο και όσα αποκαλύπτει για αυτά που γίνονται με τους λαθρομετανάστες στο νησί και την καταστροφή που έχει επιφυλάξει η αδράνεια της κυβέρνησης σε όλα μας τα νησιά. 

Συντονιστείτε λοιπόν στις 22.00 εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου