Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗΣ
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Στην πρόσφατη συνάντηση στη Ρόδο – στο περιθώριο της Συνόδου...


υπουργών Εξωτερικών χωρών της ΝΑ Μεσογείου – μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του ομόλογού του Αλβανού Ντιτμίρ Μπουσάτι, συζητήθηκε να γίνει συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας για όλες τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δυο χωρών!
Δηλαδή, της οριοθέτησης της ΑΟΖ, της ρύθμισης περιουσιών (που αξιώνουν οι ψευτοτσάμηδες) κλπ.
Μετά την επικείμενη συμφωνία μεταξύ των δυο υπουργών, είναι αποφασισμένη συνάντηση Τσίπρα – Ράμα για να προχωρήσουν σε επικύρωση της συμφωνίας, που θα ανοίξει – όπως και στα Σκόπια – την πόρτα εισόδου της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Μιας νέας προδοτικής συμφωνίας!
Πόλος πίεσης είναι η Γερμανία, η οποία πιέζει να γίνει Συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας προκειμένου να υλοποιηθούν τα επεκτατικά σχέδια της Μέρκελ στην περιοχή των Βαλκανίων, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, μεταξύ της Ελλάδος και των Σκοπίων! 
Αυτή η συνάντηση Κοτζιά – Μπουσάτι ακολούθησε, της συναντήσεως των δυο ανδρών – όπως μας ενημέρωσε υψηλή και αξιόπιστη πηγή μας - τον μήνα Φεβρουάριο (στην Κρήτη;;;), όπου ζητήθηκε από τον Έλληνα ΥΠΕΞ ενόψει της επικείμενης συμφωνίας Ελλάδος και Σκοπίων, να μεσολαβήσει η Αλβανία ώστε το αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων να κάτσει φρόνιμα, αποδεχόμενο αυτήν την προδοτική Συμφωνία για τα συμφέροντα της Ελλάδος!
Βέβαια, υπήρξε απαίτηση ανταλλαγμάτων από τον αλβανικό παράγοντα!
Με πρώτο μέτρο την παραχώρηση από ελληνικής πλευράς οικονομικών αποζημιώσεων στους ψευτοτσάμηδες!
Όμως, κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα ανοίξει νέος Ασκός του Αιόλου, αφού θα αναγνωρίζεται επίσημα και για πρώτη φορά από ελληνική κυβέρνηση η ύπαρξη τσάμικου προβλήματος! Που είναι δεδομένο, πως στην συνέχεια θα εγερθούν από την Αλβανία κυριαρχικά δικαιώματα στην Θεσπρωτία!

Αντιδρά ο Βουλγαρογενής Ιβάνοφ…

Ωστόσο, στα Σκόπια αντιδρά στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ο Πρόεδρος των Σκοπίων Γκεόργκι Ιβάνοφ και δεν την υπογράφει, δημιουργώντας πολιτική ανωμαλία! Ισχυριζόμενος, ότι όταν ανέλαβε Πρόεδρος στη χώρα του το 2014 δεσμεύτηκε να μην αποδεχτεί αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας… Και αυτή η συμφωνία ακριβώς αυτό ζητάει… Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν και ισχυροί κύκλοι περί τον Ιβάνοφ, ισχυριζόμενοι ακριβώς αυτήν την θέση, δηλαδή πως ο Πρόεδρος Ιβάνοφ θέλει συμφωνία περί την ονοματολογία των Σκοπίων χωρίς καμιά αλλαγή του Συντάγματος της πΓΔΜ! 
Όμως, είναι ακριβώς αυτή η αλήθεια της άρνησης του Ιβάνοφ, ώστε να αποδεχτεί τη συμφωνία των Πρεσπών; 
Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι, ο Γκεόργκι Ιβάνοφ είναι Βουλγαρογενής. Και στα Σκόπια πέραν του αλβανικού στοιχείου – που φαίνεται να υποτάσσεται προκειμένου να αποκομίσει η Αλβανία κυριαρχικό δικαίωμα στη Θεσπρωτία, όπως παραπάνω αναφέρω – υπάρχει και αυξημένο βουλγαρικό στοιχείο που δεν συμφωνεί με αυτή την συμφωνία των Πρεσπών.   
Αφού η Βουλγαρία έχει επενδύσει πολλά στα Σκόπια με την εξωτερική της πολιτική, “μοιράζοντας” αφειδώς βουλγαρικά διαβατήρια σε Σκοπιανούς και επιτρέποντας την ελεύθερη φοίτηση νέων Σκοπιανών στα βουλγαρικά πανεπιστήμια!
Ο Γκεόργκι Ιβάνοφ δε, χοντραίνει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, απειλώντας πως αφού αυτή η συμφωνία, είναι μια συμφωνία υποτέλειας για τη χώρα του θα έχει ποινικές επιπτώσεις: 
«Η νομιμοποίηση αυτής της συμφωνίας δημιουργεί νομικές συνέπειες που αποτελούν τη βάση για την τέλεση ενός εγκλήματος»!

Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο ο Νίκος Κοτζιάς… 

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων των ΥΠΕΞ της ΕΕ για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της πΓΔΜ και της Αλβανίας! 
Βέβαια, ο καλύτερος σύμμαχος των δυο γειτόνων μας ήταν ο πρώην κομμουνιστής ΥΠΕΞ της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος ήθελε να ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων! 
Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο ο Νίκος Κοτζιάς, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η Γαλλία, η Ολλανδία και η Δανία, οι οποίες έκαναν μπλόκο των άμεσων ενταξιακών διαπραγματεύσεων και οριοθέτησαν αυτές εντός του επομένου 12μήνου!   
Ήταν δε, τέτοια η σύγχυση του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά από αυτήν την απρόβλεπτη κατ΄ εκείνον εξέλιξη, ώστε ονοματίζοντας τις χώρες που μπλοκάρουν τις άμεσες ενταξιακές διαπραγματεύσεις στην ΕΕ της πΓΔΜ και της Αλβανίας, είπε πως είναι η Γερμανία, η Ολλανδία και η Δανία!
Και βέβαια θα περιμένουμε από την κ. Μέρκελ να “τιμωρήσει” τον κακό και απρόσεκτο μαθητή, Νίκο Κοτζιά! 

Ο Ρότσιλντ και ο Σόρος σχεδίασαν το σύμφωνο των Πρεσπών… 

Και τώρα ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσουμε την είδηση βόμβα που έφτασε στ΄ αυτιά μας από μια από τις πολλές αξιόλογες πηγές μας!
«Η σύνταξη του κατάπτυστου, επαίσχυντου και προδοτικού συμφώνου των Πρεσπών συντάχθηκε σε γραφείο του Λονδίνου, από τους Αντώνη Τζανακόπουλο, Χάρη Παμπούκη και Χρήστο Ροζάκη»! 
Αμέσως μόλις έφτασε σε μας αυτή η είδηση, ανατρέξαμε για περισσότερες πληροφορίες προκειμένου διά μέσω αυτών των πληροφοριών, να διαπιστώσουμε αν ευσταθεί αυτή η πληροφορία μεγατόνων, που σε άλλη χώρα ενδεχομένως να έριχνε την κυβέρνηση!  
Ο Αντώνης Τζανακόπουλος είναι ο μικρότερος αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους πολιτικούς του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικότερα με το Εργατικό Κόμμα, λόγω των σκληρών “αριστερών” του καταβολών και πεποιθήσεων! Ο Αντώνης Τζανακόπουλος ζει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στο Λονδίνο! Έχει άριστες σχέσεις με αξιωματούχους του ΟΗΕ, γι΄ αυτό συμμετείχε της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας στις συζητήσεις για το Κυπριακό που έγιναν στην Ελβετία!  
Τον Αντώνη Τζανακόπουλο, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς τον τοποθέτησε με απόφασή του, ως μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του υπουργείου Εξωτερικών, με θητεία τριών ετών, με αρμοδιότητα τις διεθνείς συμβάσεις και τις διεθνείς συμφωνίες.      
Στην ίδια Επιτροπή, που δημιούργησε σεισμικές αναταράξεις στο ΥΠΕΞ από διπλωμάτες του, οι οποίοι ενοχλήθηκαν βαθύτατα από τη στιγμή που την αποκλειστική ευθύνη νομικών υποθέσεων και συμβάσεων, την είχαν εκείνοι και τώρα αυτές οι αρμοδιότητες μετατοπίζονται για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος, μετέχουν και ο Χρήστος Ροζάκης, εξ απορρήτων συνεργάτης και υπουργός του ολετήρα πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και ο  Χάρης Παμπούκης, εξ απορρήτων συνεργάτης και υπουργός του άλλου ολετήρα πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου!
Να σημειωθεί επίσης, ότι άπαντες οι αναφερόμενοι και ο Νίκος Κοτζιάς γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και προφανώς απηχούν τις ίδιες ανθελληνικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις! 

Επίσκεψη Τσίπρα στο Λονδίνο για να πει τον καημό του…

Μετά την επαναστατική διάθεση του ελληνικού λαού να μην αποδεχτεί με τίποτε την συμφωνία των Πρεσπών, που παραχωρεί κυριαρχικά μας δικαιώματα στα Σκόπια, κατ΄ επιθυμία – εντολή – του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και του ΟΗΕ, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Λονδίνο για να πει τον πόνο του στην Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι!
Η οποία, δήλωσε βαρύγδουπα, ανερυθρίαστα και προκλητικά: 
«Η φιλία των δυο χωρών πηγαίνει αιώνες πίσω και σήμερα είναι ισχυρότερη από ποτέ»!
Ναι, πηγαίνει πολύ πίσω αυτή η λυκοφιλία των Βρετανών! Πηγαίνει στο ύπουλο παιχνίδι αυτής της χώρας κατά της Πατρίδος μας στην Μικρασιατική καταστροφή του 1922! Πηγαίνει στο δόλιο σχέδιό τους του Βορειοηπειρωτικού ζητήματος το 1944! Πηγαίνει στην συμμετοχή τους στη διχοτόμηση της Κύπρου το 1974!  
Φτάνει πια η απλόχερη φιλία των Βρετανών! Γιατί, όταν ακούμε τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις, κάτι κακό θα μας βρει!    
Βέβαια στο Λονδίνο ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε και τον Τζέρεμι Κόρμπιν! Τον επικεφαλής του Εργατικού κόμματος, με τον οποίο ο Αντώνης Τζανακόπουλος έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις! 
Τελικά, όλα τα προδοτικά σχέδια κατά της Ελλάδος, έχουν κέντρο το Λονδίνο! 
Όπου εκεί βρίσκεται και η μεγάλη Τεκτονική Στοά της Αγγλίας! Η Παλαιά Μυστική Αδελφότητα του Κόσμου, που χωράει δεξιούς, αριστερούς και όλους τους υποτακτικούς του Διεθνούς Συστήματος!
Επανέρχομαι…  

ΣΗΜ.: Δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου