Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ"! 12 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ!!!

Η παράταξη 8 προτάσεις με πραγματική ανησυχία και ακολουθώντας πάντα την παραγωγική πολιτική των προτάσεων, εξέδωσε ανακοίνωση αφού διαπίστωσε τόσο την αδράνεια και την αναποτελεσματικότητα της ....


δημοτικής αρχής στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους, όσο και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα παραβατίκοτητας.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι την ημέρα της ανακοίνωσης, είχαμε 12 ληστίες στο δήμο μας. 

Διαπιστώνοντας επίσης το ατελέσφορο των κλασικών κρούσεων και οχλήσεων των δήμων προς το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη προτείναμε την «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ» την «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» και την «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ» και με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις, αφού όλες οι μέχρι τώρα πρακτικές που ακολουθήθηκαν δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. 

Δυστυχώς η απάντηση που ήρθε από την δημοτική αρχή έδειξε ότι όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά και δεν θέλει να ασχοληθεί στην ουσία με το θέμα.

Τώρα λοιπόν είμαστε ακόμη πιο ανήσυχοι: 

Πρώτα από όλα διότι η δημοτική αρχή αρνείται να δει την πραγματικότητα και νομίζει ότι «το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι ενισχυμένο»(!)
Δεύτερον διότι για ακόμη μια φορά, δεν κατάλαβε τίποτα από τις προτάσεις που της κάναμε και νομίζει ότι τα προγράμματα που απευθύνονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα αποφασίζει η αστυνομία.
Τρίτον διότι μπερδεύει τις «Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες» με την ανάθεση σε μια ιδιωτική εταιρεία που νομίζει ότι έχει αποτέλεσμα.
Τέταρτον διότι παριστάνει ότι ασχολείται με μια συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το 2013 και σήμερα πέντε χρόνια μετά, δεν έχει αναδείξει κανένα ακόμη συμπέρασμα, ενώ παράλληλα έδειξε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ενεργοποιήσει το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας, παρά το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.
Και πέμπτον διότι για λόγους εντυπωσιασμού παγιδεύεται στην ίδια πολιτική που μας έφερε μέχρι εδώ, επιδιώκοντας μια συνάντηση χωρίς σχεδιασμό και χωρίς προτάσεις με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα ο οποίος έχει συναντήσει ήδη όλους τους δημάρχους της Ελλάδας και τους έχει υποσχεθεί αύξηση προσωπικού και των οχημάτων στα αστυνομικά τμήματα. 

Μετά την απάντηση που πήραμε από τον κ. Αποστολόπουλο είμαστε ακόμη πιο ανήσυχοι.

Και οι πολίτες είναι σίγουρο ότι δεν τρομοκρατούνται από ανακοινώσεις, αλλά από μια δημοτική αρχή που στέκεται ανήμπορη απέναντι στα πραγματικά προβλήματα.  

2 σχόλια:

  1. Το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου το Διέλυσε η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Και το Α/Τ Χολαργού Υπολειτουργεί όπως συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα . Δεκάδες χιλιάδες φονιάδες δολοφόνοι και βιαστές Λαθρομετανάστες Σκοτώνουν και Βιάζουν και με τον Νόμο του Παρασκευόπουλου αποφυλακίζονται άμεσα απολαμβάνοντας Επιδόματα και άλλα αγαθά . Χάος Φτώχεια Ληστρικά Χαράτσια Ανεργία και Ξεπούλημα της Βόρειας Ελλάδας στο 4 ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΡΑΙΧ της Κομμουνίστριας Μέρκες Γκρεμίζουν τα Θεμέλια αυτής της χώρας . Η Προσκυνημένη Η αριστερά Απολαμβάνει τα αγαθά του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ / ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ καταδικάζοντας ταυτόχρονα εκατ. Έλληνες σε αργό ΘΑΝΑΤΟ

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ .

    Κύριε Δήμαρχε ....... Άπαντες ανά την Επικράτεια Γνωρίζουν ότι ο Δήμος Παπάγου Χολαργού είναι ο Ωραιότερος Δήμος σε Όλη την Αττική και από τους Καλύτερους σε Όλη την Χώρα .
    Πανέμορφα Πάρκα , Συμμετρικά κτίρια . Θέατρα και Πολιτιστικά κέντρα , Ιατρεία , ΚΑΠΗ , Πανέμορφα Σχολεία μαζί με Ανδριάντες Μνημεία Ηρώων και Ιστορικές Αναμνήσεις Διαμορφώνουν Μια Ιδανική Πολιτεία στους Πρόποδες του Υμηττού .
    Τα Έργα που Γίνονται Πολλά και Σημαντικά . Και Αυτά που έχουν Γίνει Αμέτρητα από τους προηγούμενους Δημάρχους Σκούρτη Νικολάου Ξύδη και τώρα τον Ηλία Αποστολόπουλο . Χιλιάδες μέτρα πεζοδρόμια έχουν φτιαχτεί και άλλα τόσα και περισσότερα θα επισκευασθούν .
    Χιλιάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν γίνει για την ΠΑΤΡΙΔΑ και την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση και αμέτρητες ακόμη θα γίνουν .
    Η αριστερά ήταν και θα είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ του τόπου μας . Διέλυσαν τα Πάντα . Διέλυσαν την Παιδεία την Υγεία την Οικονομία τις Ένοπλες Δυνάμεις την Αστυνομία και ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Μέρκελ για 30 Αργύρια . ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ και Ανθέλληνες Από Κούνια .
    Στόχος Κύριε Δήμαρχε στις Επόμενες εκλογές είναι η Συσπείρωση Όλων των κατοίκων με στόχο το 50% έτσι ώστε Σκοταδιστές και συριζαίοι να Μείνουν στο Περιθώριο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ . Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή