Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΕΝΩ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 23ΧΡΟΝΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη που αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/06) την...

ώρα που βρισκόταν στο πλοίο «Νήσος Ρόδος».

Η οικογένειά του αγωνιά για την τύχη του, ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες του λιμενικού για τον εντοπισμό του νεαρού επιβάτη του «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο προς Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες επικεντρώνονται στα ανοιχτά της Άνδρου και της Τήνου, ενώ θα επεκταθούν και προς την περιοχή του Σαρωνικού, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα.
7ea565e0 4329 4509 9567 646305c55013
Εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη
Ο Τάκης (Σαράντος) που κατοικεί στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο νησί και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα.
LOST KOLLIADELIS
«Σε λίγο θα πέσω για ύπνο»
Λίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, ο Τάκης έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο», ενώ το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Χίου.

Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Βρέθηκαν τα ρούχα του – Έλειπαν τα κινητά του
Σύμφωνα με το anikolouli.gr στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το sleeping bag που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Από τις κάμερες του πλοίου δεν φαίνεται να αποβιβάστηκε.

Ο φίλος του ανέφερε στο «Τούνελ» πως ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό.

Η οικογένεια και οι φίλοι του απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.
https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/897220/thriler-en-plo-ti-egrapse-sti-fili-toy-o-23xronos-fantaros-prin-exafanistei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου